• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Attraksjoner i Cagliari

De fleste turister fra Norge kommer nok til Sardinia for å nyte sol og strender. Men frister det med litt historie, kultur og andre attraksjoner så har Cagliari nok å by på.Noen av de mest kjente severdighetene i Cagliari er:

Amfiteateret og de romerske ruinene

Amfiteateret ble bygget for ca 2000 år siden og er du heldig kan se konsert her om sommeren.

Botanisk hage

Den botaniske hagen i Cagliari gir fred i sjelen og vakre blomster og planter for øynene. Dette er en av de flotteste botaniske hager i Italia!

Arkeologisk museum

Er du historieinteressert så besøk arkelogisk museum i Cagliari. Der vises objekter fra fønikerne og romertiden blant mye annet.

Utsikten fra Bastione di San Remy

Ta turen til borgområdet i Cagliari og besøk Bastione di San Remy for en drink og nyte utsikten. Området byr også på et museum og en katedral, og mer til.

Havneområdet

Marinaen i Cagligari har en rekke butikker og spisesteder. Og en rekke flotte bygninger, blant annet rådhuset.Bystranden i Cagliari

Bystranden med stor B er Il Poetto Beach og den ligger kun to kilometer fra Cagliari-sentrum. Il Poetto er en meget fin strand. Ypperlig sted å være en varm sommerdag.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

Reisetilbud

Reiseplaneten redReiseplaneten jobber så hardt som mulig for å gi deg de beste reiseguidene helt gratis.  Du støtter oss ved å kjøpe dine reiser via våre partnere.


Lufthansa er et av verdens største flyselskaper og tar deg ut på eventyr. Sjekk priser og reiser!


supersaver

 


Supersaver er Norges store lavpris reiselivsside. Bestill billige reiser hos Supersaver!Booking.com er en av verdens mest populære hotellsøkemotorer. Bestill ditt hotell hos Booking.com!

 


GoogleAds


Vil du finne billigste flybilletter? Da skal du sjekke ut denne flysøkemotoren hos Kelkoo! Husk at du støtter Reiseplaneten.no ved å bruke våre partnere. Dette er kjente, rimelige og trygge reisetilbydere.
 
nudecelebvideo.net loadpornmovies.com