annonse
annonse
annonse

London

Du er her: Forside  / reiseguider  / London
Lokaltid:

Velkommen til London

LondonLondon har noe å tilby alle turister, kanskje med unntak av skiturister. Er du interessert i shopping, kunst og kultur, arkitektur, uteliv, mat og drikke, sport eller storbyliv, ja da er London en by som virkelig har noe å tilby. London har turistsesong hele året, men er kanskje mest trivelig om våren eller høsten.

London er en virkelig verdensmetropol, og en av de største byene på planeten. Og størrelsen er kanskje den eneste ulempen med byen. Du har ikke en sjanse til å få med deg alle Londons attraksjoner i løpet av noen dager, og man kan lett føle seg litt bortkommen. Det er dessuten store avstander fra en attraksjon til en annen og mye tid kan lett gå bort i drosje eller t-bane. På den annen side er dette litt av sjarmen med London også.

En fordel med London er at folk flest er godt kjent med språket (engelsk), kjenner seg igjen i kulturen, samtidig som prisen på mat og drikke er lavere enn i Norge. Det er dessuten billigere å shoppe i London enn hjemme.

Du kan besøke London utallige ganger og stadig oppdage nye og ukjente sider med byen. London passer barnefamilier, deg som reiser alene eller et kjærlighetshungrig par. London er kort og godt noe av det beste i Europa.


KLIKK HER! Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!

 

Les mer om Storbritannia - Bristol - Edinburgh - Glasgow - Liverpool - Manchester - Nottingham

 
 
Annonse