annonse
annonse
annonse

fly

Du er her: Forside  / reiseguider  / Tromsø  / fly

Fly og flybilletter til Tromsø

Du kan fly direkterute til Tromsø fra byer som Oslo, Bergen og Trondheim med flere. Tromsø Lufthavn Langnes er en liten flyplass, og ligger ca 6 km nordvest for Tromsø.

Flyplassen har det du trenger av fasiliteter med et lite utvalg butikker, turistinformasjon og leiebilstasjoner. Flyplassen har også et utvalg av kiosker, spisesteder, barer. Serveringstedene tilbyr blant annet baguetter, varm mat og over 20 sorter akevitt! Reiser du fra Tromsø og videre ut i Europa har du selvfølgelig tilgang til Duty-free.

Du kommer deg videre fra flyplassen inn til Tromsø sentrum med flybuss, rutebuss eller taxi. Det er også mulig å leie bil, og flere bilutleiefirmaer er representert på flyplassen.

Når du forlater Tromsø husk at oppmøtetid for avreise fra Værnes til en by i Norge er på senest en time før avgang. Husk at flere flyselskap tilbyr innsjekk via internet slik at du kan sikre deg ditt favorittsete. Tjenesten åpner normalt 24 timer før avgang.

Du finner mer informasjon om Tromsø Lufthavn Langnes på Avinor sin hjemmeside www.avinor.no


Kjøp trygt og billig hos Reiseplaneten!

Finn billigste flybilletter!
Søk blant mer enn 500 flyselskaper og finn beste pris dit du vil reise!
>> Klikk for å finne billigste flybilletter! 
--------------------------------------------------

Sjekk gjerne prisene hos Momondo og Kelkoo for å forsikre deg om at du finner beste pris. Begge er prisbelønte søkemotorer på Internett!

 
 
Annonse