Forsidebilde SurfersBeach

Reiseguide om Gold Coast

Gold Coast vekker assosiasjoner til surfing, badeliv og herlige strender. Gold Coast er en stor by beliggende på østkysten av Australia, nærmere bestemt ca 90 kilometer sør for Brisbane.  Knapt nok noen annen by vokser like raskt i Australia.

Gold Coast er Australias 6. mest folkerike by og som turistby fikk den en virkelig boom på 1980- og 1990-tallet med oppstarten av Surfers Paradise. Og turisttilstrømningen har på ingen måte avtatt. Her er fantastiske strender og et subtropisk klima. Byen har en flott skyline som knapt står tilbake for storbyer du kjenner fra USA eller Asia. Og på toppen finner du en rekke temaparker, natteliv, utfluktsmuligheter for naturelskere samt gode shoppingmuligheter.Gold Coast sydøyst i Queensland i Australia er et feriested som passer for alle typer reisende. Gold Coast er noe du virkelig bør glede deg til etter en lang flyreise!

contentmap_plugin

Gold Coast-guiden!

GoogleAds


Vil du finne billigste flybilletter? Da skal du sjekke ut denne flysøkemotoren hos Kelkoo! Husk at du støtter Reiseplaneten.no ved å bruke våre partnere. Dette er kjente, rimelige og trygge reisetilbydere.
 
nudecelebvideo.net loadpornmovies.com