Forsidebilde SurfersBeach

Wroclaw

Wroclaw har hatt så mange herskere opp gjennom årene at vi knapt kan finne dens like i noen annen by i Europa. Og påvirkningen fra preussere og tyskere, til østerrikere og Hapsburgere, har alle på godt og vondt gjort Wroclaw til hva den er i dag.

Til tross for omfattende skader under 2. verdenskrig fremstår byen som meget vakker, og betydelig restaurering av praktbygg og torg gir oss inntrykk av middelalderens praktverk som de engang var.

Wroclaw er ingen liten by, f.eks. er den større enn Oslo, og derfor får du med på kjøpet ypperlige muligheter for shopping og underholdning som mindre byer av naturlige årsaker ikke kan tilby. Når det gjelder uteliv så er det likedan i Wroclaw som ellers i Polen, til tider meget livlig!  Og rimelig! Kvaliteten på spisesteder og utesteder er høy, og bortsett fra prisene, er vareutvalget og de internasjonale kjedene de samme som hjemme.

Vi er sikre på at du vil ha stor glede av å tilbringe noen dager i Wroclaw. Her er en virkelig lysfontene (så vet dere det Ari og Märtha), tankevekkende monumenter, fantastiske kirker og en sjarmerende gamleby. Vi ønsker god reise til Wroclaw.

GoogleAds


Vil du finne billigste flybilletter? Da skal du sjekke ut denne flysøkemotoren hos Kelkoo! Husk at du støtter Reiseplaneten.no ved å bruke våre partnere. Dette er kjente, rimelige og trygge reisetilbydere.
 
nudecelebvideo.net loadpornmovies.com