Forsidebilde SurfersBeach

Skriv ut Sevilla

Sevilla

Reiseguide til deg!


Hvis du ikke har vært i en spansk storby før, vil antagelig Sevilla oppfylle alle dine fordommer og forventninger. Sevilla sies å være den populære flamencoens fødeby, og landets tyrefektere møter et krevende og entusiastisk publikum. Til tross for over 700000 innbyggere, virker ikke Sevillas historiske bydeler særlig storbyaktige, med sin trange brosteinsbelagte labyrint av smågater, torg og smug. Der vrimler av små tapasbarer og cervecerías i en salig miks med gotiske palasser og rekker med appelsintrær. For 500 år siden var Sevilla en av Europas aller rikeste byer, og dette ser du fortsatt tydelige spor etter i arkitekturen og de mange overdådige bygningsfasadene.

Andaluciaregionens milde klima gjør at Sevilla er en destinasjon du kan besøke når som helst året rundt, og de aller fleste besøkende faller pladask for Spanias fjerde største by.

Last ned fil Reiseplanetens guide til Sevilla
(682kb - 1,4 min ved 64K ISDN)

Acrobat-ReaderLast ned gratis Acrobat Reader her hvis du ikke har programmet innstallert fra før!

 
 

GoogleAds


Vil du finne billigste flybilletter? Da skal du sjekke ut denne flysøkemotoren hos Kelkoo! Husk at du støtter Reiseplaneten.no ved å bruke våre partnere. Dette er kjente, rimelige og trygge reisetilbydere.
 
nudecelebvideo.net loadpornmovies.com