• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Berlin Festivaler

Berlin er en fantastisk by som syder av energi og skaperkraft. Hele året arrangeres festivaler, events og aktiviteter i Tysklands hovedstad Berlin. Tips oss gjerne om store happenings du mener vi må ha med.


Tårnløpet
Etter modell av løpet i Empire State Building arrangeres det årlig i januar et løp opp IDEAL-Hochhaus i Berlin. Muligheter for deltakelse for spreke folk i alle aldre.  Les mer om Tårnløpet i Berlin.

Kulturkarneval
Berlin har sitt eget store kulturkarneval hvert år i månedsskiftet mai og juni med gateparade 31. mai. Deltakere fra mer enn 70 land er med i folkefesten som har gått årlig siden 1996. Les mer kulturkarneval.

Alle nasjoners festival
Den 4. juli holdes alle nasjoners festival. 30 ambassader åpner sine dører for tilreisende og du får mulighet til å se filmer og spise mat fra de forskjellige lands kjøkken. Les mer Alle nasjoners festival.

Kannabisfestivalen

Den 1. august er det parade fra Kreuzberg til Mitte hvor tilhengere av Kannabis gir uttrykk for sine meninger og holdninger. Et noe annerledes skue, men mye folk og bokstavelig talt høy stemning. Les mer Kannabisfestivalen.

Wagenrennen
I september besøkes Berlin av romere og legenden rundt Ben Hur. Det blir hesterace hvor flere hester trekker utkledde romerske soldater i vogner, barna får mulighet å ri ponnier og mange andre morsomme aktiviteter. Les mer om Wagenrennen

Nyttårsløpet - Silvesterlauf Berlin
Et løp som er verdt å nevne er Berlins store nyttårsløp eller Silvesterlauf Berlin som det heter. Naturligvis arrangert den 31. desember og i 2010 er det løp nummer 35 i rekken. Oppmøtested er Mommsenstadion og startskuddet går kl 1200. Husk å kle deg ut siden premier også går til den med best kostyme. Sammen med flere tusen andre klovner, bjørner, smådjevler og en dose vanlige joggere løper du alt fra 2 til 10 kilometer avhengig av form og lyst. Les mer om Silvesterlauf Berlin