• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

London Festivaler

London har alt og denne største av alle verdensmetropoler i Storbritannia har naturligvis en rekke festivaler, parader og arrangementer. Er det et stort årlig arrangment du mener vi bør ha med, så send oss et reisetips!


Antikvitetsmesse (mars)
I slutten av mars holdes en av de beste antikvitetsmessene i verden. Gjenstandene kan ses ved residensen til hertugen av York. Og regn med kongelig besøk. Inngangsbilletter ca 10 pund. Les mer om Antikvitetsmessen.

Camden Crawl (april)
Er du glad i musikk og da fortrinnsvis av typen Echo & The Bunnymen og Billy Bragg så er dette festivalen for deg. Nærmere 50 arrangementer foregår i og rundt Camden i slutten av april. Festivalpass koster ca 32 pund for en dag. Les mer om Camden Crawl

London Maraton (april)
En av verdens største og mest populære maratonløp forvandler London til en folkefest hvert år i slutten av april. Les mer om London Maraton

Nakensykkelløpet i London (juni)
Medio juni avholdes nakensykkeløpet i London. Regn med mer enn tusen syklister i Evas og Adams drakt påført noe kroppsmaling syklende rundt i protest mot miljøforurensing. Løpet starter ved Hyde Park. Les mer om Nakensykkelløpet i London.

Halloween i London (oktober/november)
Ved London Dungeon holdes en egen Halloween festival i oktober og november. Interaktive skrekkutstillinger og mye annet som skremmer deg litt.  Nye "skrekk-temaer" hvert år. Les mer hos Dungeon

 
 

Det store pannekakeløpet

Hvert år i midt i februar arrangeres The Great Spitalfields Pancake Race i London. Stedet er naturlig nok ved Spitalfield. Det er typisk Storbritannia å arrangere denne typen halvgale arrangementer. Se videofilm fra løpet her.
 

London Fetish Weekend

Det skjer mange spesielle arrangmenter verden rundt i oktober. Ikke minst årvisse London Fetish Weekend som arrangeres i begynnelsen av oktober måned, og da gjerne første weekend i oktober. Festivalen er pirrende for noen, og provoserende for andre. Vi tipper uansett at det foregår noen helt spesielle party's i London under London Fetish Weekend!
 

Gjørmeløpet i Maldon - Essex

Ikke lenge etter juleaften går startskuddet i Maldon. Bli med noen hundre andre halvgale briter og sørg for at du kommer deg over elven Blackwater i Essex. Det er ikke lange turen fra London, og du vil aldri glemme det! Se videofilm her!