• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Fly til Los Angeles

LosAngeles reiseguidebanner

Det finnes flere alternativer når du flyr fra Norge til Los Angeles. Riktig nok er det ikke flust med direkteruter, men du kommer greit til Los Angeles med fly for det. Priser i lavsesong starter fra ca 3500 kroner tur og retur. Norwegian er ofte billigst og raskest.  Flyturen tar ca. 11 timer med direktefly fra Oslo.  Med mellomlanding må du regne med minst 16,5 timer reise. 

Både British Airways, Lufthansa, KLM og Air France flyr til Los Angeles via sine respektive hjemland. Ofte er imidlertid Delta Airlines og/eller Norwegian rimeligst.


air-tickets-icon GJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som  garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.


Nordmenn trenger et innreisevisum for å komme inn i USA. Kontrollen er streng og unntakene er mange, så sjekk nærmere bestemmelser på Reiseplanetens visumsider og for eksempel på UDs Landsider.



Ingen annen by i verden har flere flyplasser enn Los Angeles. Her ligger det hele seks kommersielle passasjerflyplasser i tillegg til en rekke private flyplasser og militære flyplasser.

Los Angeles International Airport (LAX)

Den største av flyplassene, og den du antagelig kommer til å lande på hvis du ankommer fra Europa, er Los Angeles International Airport.

Dette er USAs tredje travleste flyplass.  Flyplassen kalles ofte LAX i dagligtale, og ligger 27 kilometer fra sentrum. Flyplassen har absolutt alt du trenger av butikker, restauranter, barer, banker, turistinformasjon, hotellbooking og ikke minst bilutleie. Se kartet under som viser veien fra flyplassen (merket A) til downtown Los Angeles (B).

{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=300 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Los Angeles International Airport, Los Angeles, USA"
to="Los Angeles, USA"}

En taxi inn til sentrum koster ca 300 kroner, og tar en halvtime hvis du er heldig med trafikken. Du kan beregne prisen med taxi mellom flyplassen og ulike steder i Los Angeles her. Det finnes ikke noe kollektivtrafikk som går direkte fra flyplassen til sentrum, men det er gratis shuttlebusser som bringer deg til Aviation Station. Fra her går det jevnlig flybusser (FlyAway) inn til Union Station i Los Angeles.



 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.