• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Marrakech

Marrakech er ikke den største byen i Marokko, men utvilsomt den mest eksotiske og afrikanske, hvis man sammenligner med andre kjente marokkanske byer som Casablanca, Rabat, Agadir og Tangier.



Hvis du ikke har besøkt en arabiskinfluert storby før, vil du antagelig få et kraftig kultursjokk når du ankommer Marrakech. Byen er bråkete, illeluktende, støvfyllt og hektisk, og du vil ustoppelig få henvendelser fra selgere, tiggere og taxisjåfører. Men på Afrikas største og mest hektiske torg, Djemaa el-Fna, vil alle dine forventninger til en høyeksotisk reiseopplevelse bli oppfylt.

Det er lett å tenke at Afrika ligger fryktelig langt fra Norge, men en direkteflygning til Marrakech tar bare en halvtime lenger tid enn til nordmenns favorittsteder som Malaga eller Mallorca.

Marrakech kan besøkes når som helst, men blir til tider ubehagelig varm om sommeren, og overraskende kjølig på vinternettene. Byen egner seg ypperlig for turister med et åpent sinn og som har sans for en annerledes kulturopplevelse.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.