• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Hotell i Marseille

Marseille er kanskje Provence-områdets minst turistpregede by, og dermed er det som regel ikke noe problem å få tak i et sted å bo, selv om du ankommer byen uten å ha bestilt hotell på forhånd.

Det kan derimot være lurt å sjekke at ikke Olympique Marseille spiller hjemmekamp mot et av de andre franske storlagene som Paris St Germain eller Lyon når du ankommer. I så fall kan du ha et problem med å finne noe i de lavere prisklasser.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


De fleste gode hotellene ligger rundt den gamle havnen (Vieux Port), gamlebyen (Le Panier) eller rundt Place Thiars. Er du i byen for å benytte deg av den franske rivieras strender, kan du velge hoteller ved Pradostranden (Plage du Prado) sørøst for sentrum. Du kan likevel gå inn til shoppingområdene hvis du er noenlunde gangfør.

Ifølge brukerne av anerkjente reisenettsteder er det disse hotellene som gir deg best valuta for pengene:

Mercure Marseille Beauvau Vieux Port
Hotell Sofietel Vieux Port 4 rue Beauvau.
Firestjerners hotell i rolig beliggenhet med utsikt over havnen. Dette er byens eldste hotell, som ble nyrenovert i 2004. 72 rom, alle med internettilgang, minibar, safe og klimaanlegg.  

Sofitel Marseille Vieux Port
36 boulevard Charles Livon.
Sjuetasjers forretningshotell med svømmebasseng beliggende på en bakketopp med utsikt over den gamle havnen. Restaurant og pianobar, businessenter og møterom, treningsstudio og egen strand. Hotellet har 134 rom med alle fasiliteter du forventer. 

New Hotel Vieux Port
3 Bis Rue Reine Elisabeth.
Trestjerners hotell med god beliggenhet og utsikt mot havnen, like ved Le Canebière. Hotellet har bare 42 rom, alle med klimaanlegg, minibar, safe og internettilgang.

Sofitel Palm Beach Marseille
200 Corniche JF Kennedy.
10 minutter fra sentrum, eget svømmebasseng, tennisbane, sauna, treningsstudio, restaurant og bar. 150 rom som alle har utsikt mot Pradostranden og Middelhavet, i tillegg til det selvsagte klimaanlegget, minibar, safe og internettilgang. 

New Hotel Le Pharo
71 Boulevard Charles Livon.
Firestjerners hotell ved messesenteret Le Pharo, fem minutter fra sentrum, åpnet i april 2006. Her har du terrasserestaurant, bar, svømmebasseng og p-kjeller. 100 moderne rom med alle forventede fasiliteter.



Spesielle hotell i Marseille

Le Petit Nice Passédat
Hvis penger ikke er et problem, kan du jo sjekke inn på Marseilles mest eksklusive hotell, Le Petit Nice Passédat, med to separate villaer på kysten sør for sentrum. Her har du utsikt mot Chateau d’If, og hotellets chef styrer et kjøkken som har to stjerner i Michelinguiden.

Le Ryad
16 r Sénac de Meilhan, 13001 Marseille
Le Ryad er et koselig lite hotell bygget i autentisk marokkansk stil, og ligger sentralt til ved havnen.
Hotellet har kun 7 rom og to små suiter, alle utstyrt med badekar eller dusj, aircondition og tv.
Rommene ligger rundt en hyggelig patio, og hotellet gjenspeiler virkelig Marseilles multikulturelle samfunn.