• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Shopping i Mostar

Mostar frister med smale gater med små butikker, og det er som å bli stilt tilbake i tid. Håndverk laget etter gamle tradisjoner i form av tepper, smykker og malerier er spennende minner å ta med hjem. Det er lett å se hvorfor folk i hundrevis av år har kommet over Neretva elven for å handle.



På elvens vestre side ligger flere restauranter ved elvebredden med flott utsikt mot gamlebroen. Området kalles Kujundziluk, etter de mange messingsmedene (kujundzije) som holdt til her, sammen med kunstnere, garvere, skreddere og andre håndverkere. Fortsatt domineres butikkene i steinhusene av disse yrkesgruppene, og her kan du gjøre et kupp på smykkefronten.

På den østre siden av broen ligger et nett av flere idylliske steinbelagte gater som snirkler seg mellom natursteinhus med restauranter, småbutikker og kafeer, over elver og under broer.

Foretrekker du å handle på kjøpesenter kan du også dette.

Biosphere shopping center i Mostar

Det beste kjøpesenteret i Mostar er Biosphere shopping center, og er et moderne kjøpesenter med høy standard.
Senteret ligger til venstre for Neretva elven, noen hundre meter fra gamlebroen.

I tillegg til shopping tilbyr senteret SPA og velværesenter, restauranter, og bar på taket om du skulle trenge en pause fra shoppingen. les mer på hjemmesiden til Bisphere Shopping Center