• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Med barn i New Orleans

Det er vel et faktum at New Orleans ikke akkurat er det første stedet du tenker på når du vil reise på ferie med barn, men det finnes nok av gode alternativer i denne byen til å gjøre ferien vellykket for alle i familien. Vi har ingen problemer med å anbefale ferie med barn i New Orleans, forutsatt at du ikke reiser til byen for å feste under Mardi Gras eller ønsker å tilbringe mesteparten av tiden i og rundt Bourbon Street!



New Orleans har som New York en utrolig stor grønn oase av en bypark. City Park ligger ikke lange veien fra Downtown og byr på muligheter for båttur med fisking, spennende oppdagelsesturer til fots og tur med miniatyrtog. Her er også et flott lekeland hvor barna kan utfolde seg. Parken er åpen alle dager med unntak av mandager, og fra ca 1000 til 1700, med langdag torsdag (stenger 2030).

Ingen barn vil klage over maten i USA. Og New Orleans er ikke noe unntak. Alle kjente kjeder og typer  matretter finner du i denne byen. Og restaurantene har ingen problemer med barn, uansett om det er en fin og dyr restaurant, eller en enkel fastfood-café.

Dyreparker i New Orleans

Alle barn elsker dyr i forskjellige former. Og i New Orleans blir dette dekket fullt ut. The Aquarium of the Americas som ligger ved foten av Canal Street regnes for å være blant de beste akvariene i hele USA. Åpningstider er tirsdag til søndag fra 1000 til 1700. Barnebilletten er ca halv pris av voksenbillett. Er du interessert i livet i havet, så er dette stedet. Vil du se andre typer dyr, så tar dere turen til The Audubon Zoo som er en virkelig flott dyrepark. Ikke minst er sumpområdet med alligatorene svært populært hos tilreisende. Eget opplegg med frokost for barnefamilier hver morgen mellom 0800 til 1000. NB! Barnet må være over 2 år.  

Barnemuseet i New Orleans0%

The Louisiana Children's Museum er navnet på et museum beliggende i nr 420 Julia Street og som har målrettet sin utstilling mot barn. Interaktive utstilloinger gjør besøket både opplysende og morsomt. Louisiana Children's Museum er åpent alle dager med unntak av mandager fra 0930 til 1630.

Innsektsmuseet i New Orleans

Et av de nyeste museene i New Orleans er The Audubon Insectarium, og naturligvis er det innsekter og andre småkryp som finnes her. Og flere av disse krabatene finner du ikke noe annet et sted i USA. Sjekk edderkoppene, sommerfuglene og alle verdens rare og underlige innsekter. Adressen er 423 Canal Street (US Custom Building). Museet har dessuten restauranter hvor det er morsomt å ta en lunsj. Åpent fra 1000 til 1800 alle dager med unntak av mandager. Barn får rabattert pris.


 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.