• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Sport i New Orleans

neworleans saints at tiger stadium

Sport i USA er ikke som i Europa. Her er det de Amerikanske idrettene som er store og betyr noe. Fotball, er til tross for gjesteopptredener av kjente stjernespillere en liten sport i USA. Og det er ikke spesielt annerledes i New Orleans. Men byen er imidlertid ypperlig å besøke for å se noen av de store idrettene i USA.



I New Orleans kan du oppleve både NFL og NBA gjenom New Orleans Saints i Amerikansk fotball (NFL) og New Orleans Hornets i Basketball (NBA).

Amerikansk fotball i New Orleans

New Orleans Saints er et av USAs aller beste fotball-lag (Amerikansk fotball), og vinnere av Superbowl i 2010. Hjemmebanen heter Louisiana Superdome, og den ligger i 1500 Sugar Bowl Drive. Stadion tar opp til 72.968 tilskuere når det er fotballkamp. 

Basketball i New Orleans

New Orleans har en rekke gode basketballag. Det aller beste laget heter New Orleans Hornets og de spiller i USAs øverste liga, NBA. Hjemmebanen heter New Orleans Arena, som befinner seg i 1501 Girod Street. New Orleans Arena har ca 18500 sitteplasser. Arenaen er også vertskap for andre idrettsarrangementer og konserter.

Baseball i New Orleans

New Orleans har ingen lag i øverste serien for baseball. Men naturligvis finner du flere andre baseballag i lavere divisjoner og ikke minst collegebaseball og tilsvarende i New Orleans.

Golf i New Orleans

Golfen har ikke sin hovedstad i New Orleans, men noen meget gode baner finner du allikevel her. Zurich Classic, som er en del PGA-touren spilles normalt i mars og/eller april i New Orleans.  To av de beste golfbanene er å finne hos Lakewood Golf Club og English Turn Golf & Country Club. Lakewood Golf Club byr på en par 72 bane som ligger rett utenfor sentrum. Adressen er 4801 General Degaulle Drive

English Turn Golf & Country Club har også en flott par 72 bane. Som for Lakewood ligger English Turn Golf & Country Club rett utenfor sentrum av New Orleans. Adressen er 1 Clubhouse Drive.

Hestesport i New Orleans

Vil du oppleve hestesport av høyeste klasse så besøker du the Fair Grounds Race Course. Dette er USAs tredje eldste racingbane for hester, åpnet i 1852. Er du ikke vant med galopp så kan vi garantere deg en minneverdig opplevelse på the Fair Grounds Race Course

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.