• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Hotell i New York

Hotell i New York City er ikke billig, for å si det pent. Til og med skandinavisk prisnivå må melde pass. Og kvaliteten er ikke alltid hva hotellene selv gir inntrykk av. Et hotell kan se veldig staselig ut på utsiden, men disse hotellene, som ofte er ganske store sammenlignet med hoteller i Europa, kan ha mange rom med stort renoveringsbehov.

Bor du utenfor Manhattan, f.eks. i nærheten av flyplassene, kan du spare mange penger. Men New York City er ikke Hønefoss, og i løpet av en langweekend vil mye tid gå bort i taxi. For trafikken kan være enorm, og tiden går fort i kø.




KLIKK HER! Oversikt over alle hotellene i New York, med de beste prisene!

        Gjør et Hotell-kupp nå!

 

Vi tror de aller fleste vil ha størst utbytte av å bo på Manhattan. Prisene gjenspeiles først og fremst ut fra følgende tre kriterier: beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet. Og siden hele Manhattan er attraktiv, har selv 1-stjernes hoteller med toalett på gangen priser opp til 1000 kroner natten. Men husk: New York er byen som aldri sover, og du bør derfor ikke tilbringe mer tid på rommet enn høyst nødvendig.

Har du veldig god råd, så har New York fantastiske hoteller med fasiliteter som gjør at du nesten ikke får tid til å utforske byen.

De siste månedene har disse hotellene fått de beste tilbakemeldingene fra sine gjester, og gir best valuta for pengene i New York:

Eksklusivt hotel i New York

4starSofitel New York
Dette Sofitel-hotellet ligger i 45 West, 44th Street, har 4 stjerner, 398 rom og priser fra 2000 kroner rommet. Hotellet i Art Deco-stil og med 30 etasjer ble kåret til beste hotell i New York i 2005 av Tripadvisors lesere. Kort vei til shopping på 5th Avenue og til Broadways mange show.

Les mer om Sofitel New York, se bilder og finn beste pris!

Turistklasse-hotell i New York

3starCourtyard New York Manhattan
Adressen er 3rd East 40th Street, ved Times Square. Dette 3-stjerners hotellet har 244 rom og priser fra rundt 1200 kroner natten per rom, 600 per person i dobbeltrom. Topp beliggenhet og god verdi for pengene til New York å være.

Les mer om Courtyard New York Manhattan, se bilder og finn beste pris!

 

Enkelt hotell i New York

Chelsea Lodge
Dette overnattingsstedet eller motellet ligger i 318 West, 20th Street. Her er det bare 20 rom, og du må som regel bestille i god tid, da prisen er bare i overkant av 300 kroner per person per natt. Hvis du ikke møter hotellet på en dårlig dag, så er dette et av stedene som gir deg mest verdi for pengene. Grei beliggenhet, nær T-banen.

Reiseplanetens tips!

3starMilford Plaza
For den vanlige reisende kan vi foreslå Milford Plaza i Midtown, rett ved Broadway. Perfekt beliggenhet, en litt masete pub i første etasje og dårlig frokostsal. Rommene er litt små, men stort sett rene. Mer for pengene er faktisk vanskelig å få i New York. Dette enorme hotellet er et hotell vi bruker ofte. Adressen er 700 8th Avenue.

Les mer om Milford Plaza, se bilder og finn beste pris!

 

4starChandler Hotel
Vi kan også anbefale Chandler Hotel som ligger på 31st Street, et par kvartaler sør for Empire State Building, som virkelig gir valuta for pengene. Alle rom har minibar, klimaanlegg, 32" TV, trådløst internettilgang og dockingstasjon med høyttalere for iPod/iPhone. Hotellet har treningsrom, sauna og egen bar, og mandag til torsdag mellom 1900 og 2000 er det gratis ost og vin til gjestene. 

Les mer om Chandler Hotel, se bilder og finn beste pris!

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.