• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Hotell i Oslo

Det er nok av hoteller i Oslo sentrum, i de fleste prisklasser. Du finner ikke de største luksuskjedene som Hilton, Marriott eller Sheraton her, men standarden er stort sett svært god uansett. Og selv om Oslo har rykte på seg for å være en av verdens dyreste byer, er ikke prisene på overnatting høyere enn i andre vesteuropeiske storbyer som Stockholm eller London.

Ifølge brukerne på anerkjente Internettsider får følgende hoteller gode tilbakemeldinger og skal gi god valuta for pengene.

Soria Moria Hotell og Konferansesenter
, Voksenkollveien 60. Beliggende ved Holmenkollen, 20 minutter fra sentrum med flott utsikt over Oslo. Svømmebasseng.

Thon Opera Hotel , Christian Fredriks plass 5. Nytt hotell beliggende mellom Oslo sentralstasjon og den nye Operaen, midt i sentrum.

Clarion Collection Hotel Gabelshus , Gabels gate 16. Beliggende i en rolig sidegate til Bygdøy Alle, nær Vigelandsparken.

Bristol Hotel , Christian IV’s gate 7. Firestjerners hotel med 90 år lange tradisjoner i Oslo, i en parallellgate til Karl Johan. Velrenommert bar.

Radisson SAS Scandinavia Hotel , Holbergs gate 30. Beliggende like ved Slottet, med skybar på 21.etasje og svømmebasseng.

Grand Hotel Oslo

De med god råd som vil bo sentralt med filmstjerner, musikere og toppolitikere, sjekker inn på Grand Hotel, midt på paradegaten Karl Johan. Les mer om Grand Hotel og finn beste pris!

Billige hoteller og billig overnatting i Oslo

Ungdommer og ryggsekkturister på lavt budsjett som ønsker å treffe likesinnede, pleier normalt å sette kursen mot Haraldsheim.  Dette er et vandrerhjem som ligger cirka 4 kilometer nord for sentrum i grønne omgivelser med utsikt mot Oslofjorden og byen. Eventuelt er Anker Hostel et alternativ. Det ligger noen minutters gange fra sentralstasjonen.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!