• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Sport i Palma

palma son moix

Palma er begunstiget fra naturens side med hav, fjell og et flott klima. Det innebærer at du har tilgang til en rekke vannaktiviteter som seiling, sportsfiske og dykking. Du kan dessuten gå vandreturer og bestige fjell innover på øya. I tillegg har du tilgang til en rekke fantastiske golfbaner.



Fotball i Palma

Palma er en ganske stor by selv i spansk målestokk, og øyas fotballklubb, Real Club Deportive Mallorca (RCD Mallorca), spiller fra tid til annen i den øverste divisjonen i Spania og hevder seg som regel bra.

Fotballklubben er Mallorcas stolthet, og det er stor stemning når klubben spiller hjemmekampene sine. Klubbens stadion heter Estadio son Moix [se bildet først i artikkelen] og har plass til 28 500 tilskuere. Den ligger ved gaten C/ Camí dels Reis, ca 2,5 kilometer nord for Placa Barcelona 15.
 
Her finner du Estadio son Moix
{googleMaps addr="Iberostar Estadio, C/ Camí dels Reis, Palma, Spania" width=100% height=250 zoom=13 addoverview=0}

Golf i Palma

Golf er stort i Spania, ikke minst på Mallorca og ved Palma, der sporten er en av de største attraksjonene. Du finner en rekke golfbaner på Mallorca. I turistsesongen er det vanskelig å få bane, så du må bestille i god tid eller besøke Palma utenfor sommerferien og høstferien. 

Tennis i Palma

Tennis er populært på Mallorca og med tanke på at selveste Rafael Nadal kommer fra denne vakre øya, så er det ikke rart.  Det finnes mengder med tennisbaner på Mallorca, og det er dessuten ofte tennisturneringer i Palma. Ønsker du å spille tennis, og det ikke finnes bane på hotellet ditt, så kan et alternativ være å kombinere byliv i Palma med litt trim. Forsøk Mallorca Tennis Club (Palma by). Adressen er Disseminat 2201-Sa Taulera 1, Palma, telefon 971 287 616.

Her er finner du Mallorca Tennis Club

{googleMaps addr="Disseminat 2201-Sa Taulera 1, Palma, Spania"
width=100% height=250 zoom=13 addoverview=0}

Mallorcacontact er en webside som har nyttig informasjon om sportsaktiviteter. Les mer her for kontaktdata når det gjelder golf, klatring, dykking og tennis.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.