• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Paris Festivaler

Festivaler og arrangementer Paris

I Frankrike er det ikke vanskelig å finne festivaler, parader eller andre tilstelninger som er for å minnes noe, feire noe eller berike kropp og sjel. Nær hver eneste landsby har sine egne rekke med spesielle dager. Tenk da hva du kan oppleve i Paris!

Det åpne franske mesterskapet i tennis er verdens mest kjente grusturnering og avholdes i Paris i månedsskiftet mai og juni hvert år. Absolutt hele verdeneliten i Tennis er i Paris i denne anledning.

St Patrick's Day. Som i andre store verdensbyer feirer irske immigranter seg selv og sin modernasjon den 17. mars også i Paris.

Hver juni farges Paris i regnbuens farger når homoparaden arrangeres. Opplev maskeradeball, flotte parader og mye musikk og gateliv. Den store paraden starter 1200 og går fra Republique via Marais til Beaubourg.

Fête de Ganesh. August er synonymt med indiske dager i Paris. Ved det indiske distriktet i Paris, 18. arrondissemnets ved Sri Manicka Vinayakar Alayam Tempelet, samles folk til parade. Morsomt, eksotisk og severdig.

Halloween-dager i Disneyland Paris.  I oktober og november er det Halloween-dager i familiefavoritten Disneyland Paris. 31. oktober er det naturligvis litt ekstra feiring med stort fyrverkeri.

 

Karneval i Paris - Pantruche Carneval

Er det noen som ikke elsker Paris? Hvorfor ikke ta turen til Paris i februar (vanligvis karnevalstid) og bli med på byens noe spesielle karneval med tradisjoner tilbake til 1274? Se videofilm og få gode tips her!