• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Shopping i Pula

pula turister1

Selve hovedgaten i Pula, Gardini, bærer et marked av billige klær, fotballskjorter og krims. Målgruppen er turister. Det samme gjelder gågatene Sergijevaca og Kandlerova i den gamle delen av byen. Her finner du suvenirbutikker av alle slag.



Andre butikker og markeder verdt å merke seg i Pula

Er du på jakt etter merkeklær så finner du dette i gågaten Flanaticka ulica. (mellom Sergiansbuen og salgshallen) og i tverrgatene til denne. I Markedshallen finner du et imponerende syn av ost, kjøtt og fisk. Hver matvare med sin egen avdeling! Bygget bærer et nydelig glasstak som du kan nyte en kaffe under i andreetasjens kafe.

Utendørsmarkedet er et kroatisk bondemarked der du kan kjøpe produkter rett fra landsbygdas bondegårder. Her finner du de laveste prisene i byen.

Fiskemarkedet tilbyr fersk fisk til en rimelig penge. Ta turen innom for et deilig litt deilig sjømat, eller bare for å titte på livet!

Generelt om shopping i Pula

Er du klar for shopping i Pula (i Kroatia) så skal du vite at byen er kjent for sine urter og oljer. Skal du kjøpe med deg noe hjem, velg en beroligene lavendelolje eller andre aromatiske opplevelser. Lekre såper, parfymer laget av naturlige ingredienser gir duften av et perfekt ferieminne.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.