• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Fly til Roma

Roma-reiseguidebanner

Flytiden til Roma er ca. tre timer. Du kan komme til Roma med mange selskaper. Både SAS og Norwegian har direkte flyruter fra Norge til Roma.

Både SAS og Norwegian lander på Fiumiciono-flyplassen (også kalt Leonardo da Vinci-flyplassen), som er den vanligste flyplassen for norske turister. Reiser du med såkalte lavprisflyselskaper vil du muligens lande på Ciampino-flyplassen.


air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.


Fiumiciono flyplass ved Roma

Fra Fiumiciono kan du ta tog direkte til Stazione Termini. Det går også jevnlig flybusser. Taxi er selvfølgelig også et alternativ, og prisen på godkjente drosjer er normalt fast, og ligger på ca 50 euro.  Flyplasser flest frekventeres av enkelte sjåfører av den mindre seriøse sorten, så vi anbefaler at du stiller deg opp i den ordentlige drosjekøen, og ikke blir fristet av en som tar personlig kontakt.

Du kan beregne prisen med taxi mellom ulike steder i Roma her. Toget tar ca. 30 minutter. Buss og taxi tar normalt lengre tid på grunn av mye trafikk.

{googleMaps width=100% height=300 zoom=10
addr="Fiumiciono Airport, Rome"}

Ciampino-flyplassen ved Roma

Ciampino-flyplassen er liten og enkel å orientere seg i og brukes først og fremst av lavprisflyselskaper som Ryanair. Det går ikke tog fra Ciampino til Roma, men du kan ta buss kombinert med T-bane. Avstanden til Roma er omtrent den samme som fra Fiumiciono. Flybussen fra Ciampino til Termini (jernbanestasjonen i Roma) er et fornuftig alternativ til rutebusser og koster mindre enn hundrelappen.

Taxi kan også være et godt alternativ. Husk at så å si alle taxier bare tar kontanter. Pass på at du kjører med taksameteret på.

 {googleMaps width=100% height=300 zoom=10
addr="Ciampino Airport, Rome"}



Stazione Termini

Stazione Termini er knutepunktet i Roma. Herfra går det tog, busser, taxi og T-bane. Også de guidede bussturene starter her. Kollektivtrafikken i Italia er svært bra og billig.


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 


  

------> Reiseguiden om Roma fortsetter...