• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Shanghai Leiebil

Det gis ikke tillatelse til selv å kjøre bil i Kina, med mindre du har kinesisk sertifikat. Hvis du leier bil eller minibuss følger det også med en sjåfør. Spør på flyplassen eller på ditt hotell om hjelp til å få leid bil.  Alternativt er taxi svært rimelig.


Jiading (20 km)
Denne lille søvnige byen 20 km nordvest for Shanghai er et ypperlig valg for en dagsutflukt. Her finner du flotte hager bygd på slutten av 1500-tallet, templet til ære for Confucius og Jiading museum. Du kan også komme hit med buss nr. 6A, som går fra Shanghai stadium med avgang hvert 40. minutt.

Songjiang (30 km)
30 km sørvest for Shanghai finner du Songjiang. Byen er kjent for plassen Pagoda med et nesten 50 meter høyt og 1000 år gammelt tårn. I Songjiang kan du ta spaserturer og for eksempel besøke Xilin Pagoda. Vest i byen finner du en av Kinas eldste moskeer, bygd en gang på 1300-tallet.


KLIKK HER! Størst og best på leiebiler!

  Gjør et Leiebilkupp nå!

 

Internasjonalt førerkort

Internasjonalt førerkort er en oversettelse av ditt norske førerkort. Internasjonalt førerkort er et papirhefte i A6-format med grått omslag og hvite sider.

Enkelte land i Europa krever fortsatt et internasjonalt førerkort i tillegg til ditt nasjonale førerkort. Skal du leie bil utenfor Europa anbefales det å alltid ha med internasjonalt førerkort. For mer informasjon besøk nettsiden til NAF (Norges Automobilforbund).