• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Fly til Valencia

I skrivende stund er det ikke mange flyselskaper som flyr direkte fra Norge til Valencia.  For de fleste reisende fra Norge vil antagelig SAS vise seg som enkleste alternativ, med flybytte i København underveis. Regn med priser rundt 3000 kroner. 


air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.


Du kan selvsagt også vurdere andre flyselskaper som Air France, Lufthansa eller Air Brussels med flybytte i Paris, München eller Brussel. Prisene ligger normalt fra 3000 kroner til 3500 kroner.

Et annet alternativ som du kan spare mange hundrelapper på, er å fly til Alicante, som ligger ca 17 mil sør, og derifra ta buss eller tog til Valencia på et par timer.

Kort vei fra flyplassen til Valencia sentrum

Valencias flyplass ligger bare 9 kilometer vest for sentrum, og en taxi vil normalt ikke koste deg mindre enn 200 kroner. Eventuelt koster en buss noen få ti-kroner, men tar rundt 30-40 minutter.

Det går også to undergrunnsbaner fra flyplassen og inn til sentrum av Valencia. Den ene, No 3, ender på Rafelbunyol, og den andre, No 5, går til Maritim Serreria. Metroen koster kun noen få euro og tar cirka 20 minutter.

På flyplassen finner du ellers alt du trenger av spisesteder, barer, butikker, bilutleie, hotellbooking og bank.



Nyttig om innreise til Spania!

Spania og Valencia ligger innenfor Schengenområdet, og nordmenn trenger dermed hverken visum og strengt tatt ikke pass heller for innreise. Men pass er eneste godkjente legitimasjon ved innsjekking hos flyselskaper, og må dermed medbringes hvis du skal fly til Valencia. Det er også smart å ta med Helsetrygdekort.