• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Venezia Hotell

Når du søker på hotell i Venezia på Internett, må du være oppmerksom på at de fleste søkemotorer kommer opp med tilsynelatende rimelige alternativer, men at disse hotellene antakelig ligger i byen Mestre inne på fastlandet, ved flyplassen eller ute på Lido de Venezia.

Ønsker du å bo i selve Venezia, må du være forberedt på å bruke noen ekstra hundrelapper pr. natt, og jo nærmere hotellet er Markusplassen, desto dyrere blir det.

Du må være forberedt på å betale minst 600 kroner per person i dobbeltrom for å få en grei standard og beliggenhet på selve øya (Venezia by). Vi anbefaler likevel at du på første Veneziabesøk tar deg råd til å bo i noenlunde gangavstand fra Markusplassen, siden man har en tendens til å ende opp her hver dag uansett.

Da får du også sjansen til å oppleve den totalt andre siden av Venezia som åpenbarer seg når mørket faller på, da de fleste tilreisende turistene har forlatt byen.

Følgende hoteller blir vurdert blant de beste hotellene i Venezia av anerkjente reisenettsteder:

3star Hotel Antiche Figure

Hotellet Antiche Figure ligger i Santa Croce 687, like ved jernbanestasjonen og Piazzale Roma. Dette er et av Venezias mest populære hoteller og mest anerkjente uansett antall stjerner og hotell-kategori.

Hotellet har kun 22 rom så får du plass her er du både heldig og tidlig ute med bookingen.

Beliggenheten er ypperlig for deg som kommer til Venezia med tog. Og toppen av alt er at her kan du få rom fra ca 600 kroner per person i dobbeltrom.


4star Foscari Palace

Hotellet ligger i Campo Santa Sofia 4201, (Cannaregio) et par minutter fra Rioltobroen. Med andre ord er beliggenheten bra, men hotellet er også kjent for meget god service og en helt utrolig utsikt over Grand Canal.

Hotellet har kun 23 rom og blir raskt fullt, så bestill tidlig. Prismessig koster hotellet fra i underkant av 1000 kroner per person per natt i dobbeltrom.


4star Hotel American-Dinesen

Dette svært gode 4-stjerners hotellet ligger i San Vio 628, Accademia, som befinner seg i den sørlige bydelen Dorseduro. Hotellet har en typisk venetiansk stil og ligger mellom Accademica-broen og Peggy Guggenheim-museet.  

Regn med priser fra 1000 kroner per person i dobbeltrom, men en service og atmosfære som står i stil.


3starHotel Ca'Dogaressa

Adressen til Hotel Ca'Dogaressa er Fondamenta di Cannaregio 1018, beliggende nær Ghetto i Cannareggiobydelen, og ikke langt fra jernbanestasjonen.

Hotellet har bare 6 rom og familien som driver hotellet er både serviceinnstilte og kvalitetsbevisste.

Hotellet er i typisk venetiansk stil fra 1800-tallet. Og prisene starter fra rundt 500 kroner per natt per person. 


Reiseplanetens tips for hotell i Venezia!

2star Hotel Al Ponte Mocenigo

Adressen til dette 2-stjernershotellet er Santa Croce 2063, ved Grand Canal, og i gangavstand til Rialtobroen.

Egentlig er Hotel Al Ponte Mocenigo en hemmelighet vi ikke vil dele med noen. Hotellet har bare 10 rom, en fantastisk service og er kanskje det beste hotellet i hele Venezia uansett pris og fasiliteter. Og her får du billigste rom for kun ca 600 kroner natten per person i dobbeltrom. Rent, pent og perfekt beliggenhet. Mulighet for suiter finnes også for deg som har råd.

Klikk her for bilder og beste pris på Hotel Al Ponte Mocenigo 

 


Spesialtips for Hotell (nær) Venezia

Et annet rimelig alternativ er å bo på idylliske Murano istedet for i Venezia eller på fastlandet. Denne lille øya ligger like nord for Venezia, og båtturen over tar knapt ti minutter. Båtene går hyppig frem til ca 2330, og Venezia har ikke rare nattelivet, så du går ikke glipp av noe.

Prisnivået både på overnatting og restauranter er vesentlig lavere her enn i Venezia, selv om Murano blir svært stille på kveldstid, etter at dagturistene har dratt. Men det er kanskje litt av sjarmen med å bo her? Prøv for eksempel det lille familiehotellet Locanda Conterie, tre minutter fra vaporetto-stoppet Museo.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.