• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Fly til Warszawa

Flere flyselskaper flyr direkte fra Norge til Warszawa. Norwegian flyr daglig fra Oslo Gardermoen, og du kan få billetter under 1000 kroner hvis du er fleksibel på avreisedato. Norwegian har også direktefly fra Stavanger og Bergen.

Det nasjonale polske flyselskapet LOT flyr hver dag fra Oslo Gardermoen, med rimelige flybillettpriser.


air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.


Fra Torp flyr lavprisselskapet Wizzair noen ganger i uken til Warszawa, og i skrivende stund finner vi billetter til under 300 kroner. Fra andre norske byer vil ofte SAS via København eller KLM via Amsterdam bli det rimeligste og enkleste alternativet. Eventuelt flyr du Norwegian via Oslo. 

Warszawa Airport

Warszawas flyplass heter Frederic Chopin International Airport. Flyplassen er oppkalt etter Polens store musikalske sønn Frederic Chopin, og er landets største flyplass. På flyplassen finner du informasjonskontor, bilutleie, minibank og vekslingskontor, stellerom, postkontor, spisesteder og butikker.

NB! Norwegian flyr fra den mindre terminalen Etiuda 300 meter unna, hvor det ikke er store muligheter for shopping, barbesøk eller mat på restaurant.  Men du finner selvsagt noen butikker og noe å spise. Til gjengjeld er flyplassavgiftene atskillig lavere her og det gir billige flybilletter.

Flyplassen ligger en mil fra sentrum, og bussrutene 175 og 182 bringer deg inn til sentrum for ca. ti kroner. Kjøp billett på forhånd i en kiosk eller automat, ikke på bussen. En taxi inn til sentrum bør ikke koste deg mer enn drøye 100 kroner, med mindre det er søndag eller sent på kvelden. Bruk gjerne Chopin Airport Taxi.



 Et siste alternativ, og ikke noe dårlig et eller, er å ta tog til Warszawa sentrum. S2 er toglinjen som tar deg inn til byen på ca. 20 minutter. Tog- og bussprisene er identiske. Togstasjonen befinner seg under terminal A. 

NB! Husk å passe på bagasje, vesker og kofferter på tog og buss. Det er ikke umulig at en lommetyv/småtyv er en av passasjerene.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.