• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Hotell i Washington

Hovedstaden i USA har naturligvis nok av overnattingstilbud, fra spartanske sovesaler til overdådige luksushoteller. Prisnivået i Washington er langt under rådyre New York City, hvor det knapt er mulig å finne et rom for under tusenlappen. Romprisene varierer med sesong, og er som oftest rimeligere i helgene enn på hverdagene, kanskje ikke så rart i et regjeringssete. Du får normalt sett også langt rimeligere priser på søkemotorene på internett enn ved å ta direkte kontakt med hotellet.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Siden de aller fleste attraksjonene og severdighetene ligger i Washingtons nordvestre deler, anbefaler vi at du finner deg et hotell her. Da har du det meste innen gangavstand og klarer deg uten taxi eller kollektivtrafikk.

Majoriteten av byens hoteller ligger ved Washington Circle og Mt Vernon Square, og her bor du bare noen minutter unna Det hvite hus og byens midtpunkt, National Mall. Du burde normalt sett kunne få et dobbeltrom på et sentralt beliggende turistklassehotell for under tusen kroner. De færreste hoteller i USA inkluderer frokost i romprisen.

De følgende hotellene har fått utmerkede tilbakemeldinger fra sine gjester, og gir deg god valuta for pengene.

Embassy Suites Hotel

1250 22nd Street NW
9-etasjes suitehotel med 318 rom i Washingtons vestre bydeler, nær Georgetown. Hotellet har eget basseng og jacuzzi, treningsstudio, restaurant og trådløst internett. Alle rom har separate soverom, 2 TV'er, spisebord, mikrobølgeovn og kjøleskap. 

Sofitel Washington DC

806 15th Street NW
På hjørnet av Lafayette Square, på nordsiden av Det hvite hus, ligger dette 4-stjerners hotellet med 237 rom, alle med minibar, klimaanlegg, safe og internettilgang. Hotellet ligger i en bygning fra 1880, og har egen bar og restaurant.

Donovan House - A Thompson Hotel

1155 14th Street NW
Et nytt 4-stjerners hotell med 193 rom beliggende fem kvartaler nord for Det hvite hus. Hotellet har et lite basseng på taket, egen restaurant og trådløst internett. Store, rene og moderne rom, alle med minibar, klimaanlegg, vekkerklokke og TV. 

Hampton Inn

901 6th Street NW
2-stjernes hotell med 228 rom over 13 etasjer, beliggende ti minutters gange fra Capitol Hill. Hotellet har treningsrom, innendørs basseng med spa, vaskeri og egen garasje. Alle rommene har TV, klokkeradio, internettilgang og kaffetrakter.

Homewood Suites

1475 Massachusetts Avenue NW
God beliggenhet like nord for Det hvite hus, nær Dupont Circle og Georgetown. Alle rom har separate soverom, fullt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin, to TVer, trådløst internet og klimaanlegg. 



Reiseplanetens tips for hotell i Washington!

Til tross for at Red Roof Inn bare er et 2-stjerners hotell, var Reiseplaneten svært fornøyd med oppholdet, spesielt med tanke på at vi kun betalte 99 dollar per natt. Red Roof Inn ligger i Washington DCs Chinatown, ca 2 kilometer fra både Det hvite hus og Capitol Hill, med en irsk pub på gateplan og nok av restauranter i umiddelbar nærhet.

Rommene varierer i størrelse, men vårt var stort og lyst, med tv, telefon, kaffetrakter, trådløst internet og klokkeradio, og et romslig bad med hårtørker og badekar. Hotellet har også treningsstudio og sauna. Adressen er 500 H Street NW.