• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Riga Med barn

Med barn i Riga

Det finnes mange alternativer for deg som reiser til Riga med barn. Et alternativ er å besøke Lido-komplekset. Det er en stor fornøyelsespark som tilbyr kjøreskole for barn, klatrevegger, spisesteder og mye annet. Om vinteren er det skøytebane her. Ikke bli overrasket om det er mange mennesker i helgene. Lokalbefolkningen i Riga besøker ofte Lido-komplekset.  Adressen er Krasta 76, og det går busser til parken.

Baltikums største vannpark finner du ved Lielupe, et lite stykke utenfor Riga. Her er vannsklier for både barn og voksne i tillegg til en sjørøverøy, fossefall og vannkanoner.
Adressen er Vienibas Prosp. 36.

Dyr er alltid populært for barn, og Riga har både sirkus og zoologisk hage.

Sirkus i Riga
Sirkus har vært stort lenge i Øst-Europa, og Riga Sirkus er snart 100 år gammelt. Det er et permanent sirkus, og showet starter i slutten av oktober og varer til påske. Sirkuset ligger i Merkela Bulvaris 4, og det tar bare ti minutter å gå dit fra det historiske sentrum.

Riga Zoo
Riga Zoo har mer enn 3000 dyr. I denne dyreparken finnes eksotiske dyr du sjelden ser i levende live, men også husdyr, som går fritt omkring. Inngangsprisen er mindre enn 25 kroner. Du finner dyrehagen ved Meza prospekts 1.