• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Hotell på Menorca

menorca chalets miramar punta prima

Menorca er kanskje ikke det vanligste turistmålet for norske turister, men det betyr ikke at det ikke er populært. Hit kommer det folk fra hele Europa, ikke minst fra Spania og Storbritannia.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Hva betyr det for deg? Jo, at du ikke må vente med å bestille hotell. Det er riktig nok mange hoteller på Menorca, for ikke å si resorts, men disse blir raskere utsolgt enn du tror. Overnatting er ikke billig i høysesong, men husk at kvalitet koster. Og du får som regel god kvalitet på Menorca.

Menorca er først og fremst en feriedestinasjon med typiske ferieresorts, dvs. leiligheter i store bygningskomplekser med tilgang til basseng og underholdning.

Tradisjonelle hoteller er det mindre av, utenom i og ved de to store byene Maó og Ciutadella de Menorca.

Du må gjerne bo i en av de nevnte "storbyene". De er både vakre og enkle å manøvrere seg rundt i. Og det er aldri langt til en flott strand. Enten du tar sykkel, buss (som både er rimelig og enkelt) eller bruker leiebil.

Men er man først og fremst på Menorca for å nyte sol og badeliv, vil nok de fleste foretrekke å bo på en av de kjente ferieresortene og heller besøke den nærmeste store byen når man føler at tiden er moden for shopping.



Noen utvalgte hoteller på Menorca

4starCasas del Lago Hotel & Beach Club

OBS! Dette er et ferieanlegg kun for voksne, så hit kommer du ikke med hverken skrikende småbarn eller veloppdragne hjertebarn.

Casa del Lago Hotel & Beach Club ligger ved feriestedet Cala en Bosch, helt sørvest på Menorca. Med andre ord er det kort vei til den populære og vakre byen Ciutadella de Menorca.

Casas del Lago Hotel & Beach Club er et 4-stjerners resortanlegg for voksne. Ferieanlegget er utrolig stilig med flott basseng, bar og utsikt! Tilbakemeldingene er helt i toppsjiktet!

Klikk her for å finne beste pris og se bilder fra Casa del Lago Hotel & Beach Club på Menorca


3starApartamentos Primasud

Dette 3-stjerners ferieanlegget i Punta Prima er perfekt for deg som reiser på budsjett og/eller har ferie med hele familien. Svært gode tilbakemeldinger og et sted som gir valuta for pengene. Alt av fasiliteter på stedet. Skal du til den flotte stranden på Punta Prima så er det ca 400 meter å gå.

Adresse: Platja De Punta Prima

Klikk her for å finne beste pris og se bilder fra Apartamentos Primasud på Menorca


5starInsotel Punta Prima Prestige Suites & Spa

Med et så langt og imponerende navn forstår du sikkert at vi her snakker om et 5-stjerners ferieanlegg. Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa har alt! Men det er stort og du må trives nær andre mennesker.

Adresse: Calle Mitjera S/n Punta Prima

Klikk her for å finne beste pris og se bilder fra Insotel Punta Prima Prestige på Menorca


3starSa Barrera Hotel Menorca

Dette er et anerkjent tre-stjerners hotell beliggende ved Cala En Porter, ikke lange veien fra flyplassen og hovedstaden Maó. Sa Barrera Hotel Menorca har takterasse og tennisbaner, bar og restaurant, og ikke minst kort avstand til et hyggelig uteliv. Sa Barrera Hotel Menorca er kjent for sin servicevennlige stab.

Adressen er Sa Barrera 12, ca. 400 meter fra havet.

Klikk her for å finne beste pris og se bilder fra Sa Barrera Hotel Menorca




Reiseplanetens valg!

Chalets Miramar Punte

Det er mange fordeler å bo i din egen store leilighet når du er på Menorca. Chalets Miramar Punte består av “helt nye” leiligheter i en tremannsbolig kun 15 minutter fra flyplassen i herlige Punta Prima.

Leilighetene holder høy kvalitet med utedusj, innedusj, «eget» basseng, fint kjøkken og terasse med utsikt. Det er kort vei ned til stranden (5 minutters gange) og bussen til nærliggende byer og ikke minst hovestaden Mahón stopper rett utenfor leilighetene.

Chalets Miramar Punte er ikke billig, men er dere en storfamilie eller to vennepar, så blir det samlet sett ikke dyrere enn et ordinært hotell.

Adresse: Carrer Mestral 32, Punta Prima

Klikk her for å finne beste pris og se bilder fra Chalets Miramar Punte

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.