• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Fly til Parma

parma airport

Parma har faktisk sin egen flyplass. Parma Airport (iata-kode PMF) ligger kun et par kilometer nordvest for Parma by.

Parma Airport kalles også for Giuseppe Verdi Airport, oppkalt etter den verdenskjente komponisten med samme navn. Flyplassen åpnet i 1991 og er en liten flyplass med noen få rutefly samt charterselskaper. Ryanair er blant flyselskapene som bruker flyplassen, f.eks. med sommerruter til Sardinia og Cagliari.

Parma Airport har utleiestasjon for leiebil, og en typisk italiensk bar (café) hvor du kan få noe enkelt å spise samt kaffe eller annet drikke.

 

air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.

Fly til Milano

Det vanligste og enkleste for turister flest er å fly til Milano og fra flyplassen eller fra Jernbanestasjonen i Milano ta tog eller buss til Parma. Fra Sentralbanestasjonen i Milano tar togturen til Parma mindre enn 1,5 time.Milano har to større flyplasser, Linate og Malpensa. Du kan også fly til Bergamo som ikke ligger spesielt mye lenger unna enn hovedflyplassene. Linate og Malpensa har god kommunikasjon inn til Milano sentrum og flyplassene har alt du måtte ønske deg av en moderne flyplass.

Fra Norge er det enkelt å komme seg til Milano. Flere flyselskaper har direkte ruter fra flere byer i Norge, ikke minst Oslo Gardermoen hvor det nær sagt er daglige direktefly til Milano. Alternativt så flyr du via København, Munchen eller Frankfurt.


Photo: Di J.P.Lon - Opera propria, CC BY-SA 3.0, Collegamento

Reisetilbud

Reisetilbud

Reiseplaneten redReiseplaneten jobber så hardt som mulig for å gi deg de beste reiseguidene helt gratis.  Du støtter oss ved å kjøpe dine reiser via våre partnere.


Lufthansa er et av verdens største flyselskaper og tar deg ut på eventyr. Sjekk priser og reiser!


supersaver

 


Supersaver er Norges store lavpris reiselivsside. Bestill billige reiser hos Supersaver!Booking.com er en av verdens mest populære hotellsøkemotorer. Bestill ditt hotell hos Booking.com!