• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Hvordan finne beste hotell?

paris ritz hotel

Naturligvis kan de fleste hoteller ha en "dårlig dag", men når tilbakemeldingene til stadighet er negativ, er kritikken verdt å lytte til.  La oss i Reiseplaneten hjelpe deg å finne de hotellene som er best!5 gode råd når du skal vurdere tilbakemeldinger fra hotellgjester på Internett.

  1. Sjekk hvor mange tilbakemeldinger hotellet har fått. Det er mer troverdighet bak 100 tilbakemeldinger enn 5!Ikke bare heng deg opp i total-ratingen.

  2. De fleste evalueringer dekker flere områder, alt fra hotellets fasiliteter, via beliggenhet til rene rom. Sjekk spesielt det som er viktigst for deg.

  3. Finn ut hvilke type turister som har skrevet tilbakemeldingen. Det er forskjeller i behov og krav fra en barnefamilie og en gjeng på guttetur.

  4. Undersøk spredningen i tilbakemeldingen. Det er et dårlig signal hvis tilbakemeldingene er utelukket elendige. Men hvis det også finnes noen gode tilbakemeldinger så behøver ikke hotellet være så ille allikevel. Folk har nemlig en tendens til oftere å skrive evaluering når de er misfornøyd enn når de er sånn passe fornøyd.

  5. Se etter når tilbakemeldingene ble skrevet. Det ligger mange tilbakemeldinger som er noen år gamle ute på Internett. I løpet av 2 til 3 år kan hoteller ha byttet eiere, pusset opp eller endret sitt konsept. Jo nyere tilbakemeldinger, desto bedre.Vil du sjekke tilbakemeldinger fra gjester på et spesielt hotell du kjenner navnet på? Sjekk ut reiseplanetens hotellbookingmotor!

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.