Verdens beste hotell - på Kreta!

galaxy hotel iraklio

Denne gang er det Expedia som har satt opp sin liste over de beste hotellene. Tilbakemeldinger fra mer enn en million hotellgjester konkluderer med at verdens beste hotell befinner seg på Kreta. Og kanskje er det nettopp en slik topplassering Hellas trenger akkurat nå?

Listen er sammenfattet av gjestenes tilbakemelding på hotelloppholdet, hotellets pris og flere andre kriterier. David Bækholm hos expedia.dk forteller at selskapet har forsøkt å vise hvilke hoteller som som byr på den beste hotellopplevelsen. Det er ikke akkurat overraskende at et 5-stjerners hotell topper listen. Galaxy Hotel Iraklio på Kreta har alt du forventer av fasiliteter.



Herlig luksus til overkommelig pris

Galaxy Hotel Iraklio som topper kåringen ligger nære flyplassen og byr naturligvis som seg hør og bør et 5-stjerners hotell på alle typer fasiliteter. Fra bugnende frokostbord til gratis Internett. Her er naturligvis også legepersonale tilgjengelig hvis ulykken skulle inntreffe, og du har tilgang til sauna, svømmebasseng og andre trimfasiliteter. Du får barnevakt hvis du vil ut på byen og hotellets ansatte snakker en rekke språk. Det beste er kanskje at prisen for enkelte rom for enkelte perioder ligger godt under 600 kroner per natt per person i dobbeltrom.


Reiseplaneten redLes mer om - og finn beste pris - på Galaxy Hotel Iraklio


Mest verdi for pengene

Men du behøver ikke gå langt ned på listen før du finner et 2,5 stjerners hotell. Hotellet vi snakker om heter Drury Inn og befinner seg i Indianapolis i USA. Drury Inn ligger på 3. plass. Bækholm mener dette er et bevis for at listen forsøker å finne frem til beste verdi, dvs. sammenheng mellom pris og hotellopplevelse.