Forsidebilde SurfersBeach

Reiseartikler

Leiebil og London

london piccadillycircus2

London egner seg ypperlig i kombinasjon med leiebil. Det som kanskje er mest uvant, er venstrekjøring. Tro oss – det tar forbausende kort tid å venne seg til å kjøre bilen på venstre side. Prisene på leiebil i London er ganske lave sammenlignet med flere andre europeiske land.



Leiebil AEGJØR ET LEIEBILKUPP NÅ!

Reiseplaneten samarbeider med AutoEurope.  En  av verdens største og ledende aktører på leiebiler.  Dette er stedet du gjør et leiebilkupp!  Ingen avbestillingsgebyr og gratis telefonsupport 24 timer i døgnet!


Har du London som base, og ferien ikke strekker seg over spesielt mange dager, har vi følgende forslag til reisemål:

Legoland i Windsor (ca 40 km)

Legoland finnes ikke bare i Danmark, men også like utenfor London, nærmere bestemt i Windsor. Her finnes over 50 ulike underholdningstilbud til barn i alle aldre. Noen av de mest pupulære attraksjonene er "The driving School", "Pirate Falls", "Dragon Coaster" og "The Rat Trap". Legoland består av over 47 millioner legobrikker og passer best for barn mellom 2-12 år. Det blir også jevnlig arrangert show og konserter. De siste årene har det også kommet flere nye attraksjoner som blant annet "Dino Safari, "Dino Dipper" og "Fire Academy"!

Hvis du ikke har bil kan du ta tog fra London Paddington til Windsor & Eton Central eller fra London Waterloo til Windsor & Eton Riverside.



Stonehenge (86 miles 138 km)

Stonehenge er en steinformasjon som er mer enn 3500 år gammel. Ingen vet hva det faktisk er, men det er et fascinerende syn. Ta toget fra Victoria til Salisbury. Fra Salisbury tar du buss nr 3. Totalt kommer turen på ca. 1,5 time. Beregn samme tid hvis du kjører leiebil fra London sentrum.

Bournemouth (108 miles el. 174 km)

Bournemouth har lange sandstrender. Stedet er også populært blant surfere. Toget fra Waterloo tar i underkant to timer. Med bil beregn ca 2 timer og 30 minutter.

The Cotswolds

Ønsker du å oppleve den vakre, typisk Engelske landsbygda bør du ta et besøk til the Cotswolds. Det ligger ikke langt fra London, så du kan fint få med deg mye av Cotswolds-området i løpet av få dager. Noen byer som er verdt et besøk er blant andre Bath, Bourton-on-the-Water, Burford og Oxford. Størrelsen på byene varierer. Overnatting anbefales på en av de mange B&B (Bed & Breakfast) og Inns i området.

Andre byer:

Noen byer som er verdt et besøk er blant andre Bath, Bourton-on-the-Water, Burford, Oxford eller Bristol. Størrelsen på byene varierer. Overnatting anbefales på en av de mange B&B (Bed & Breakfast) og Inns i området. 

------> Reiseguiden om London fortsetter...