Reiseartikler

Fly til Mumbai

Som med de fleste asiatiske destinasjoner vil flybilletten bli din aller største utgiftspost. Flere europeiske flyselskaper flyr direkte til Mumbai fra sine respektive hjemland. Billetten kan du få til under 6000 kroner tur og retur. Aeroflot via Moskva og Austrian via Wien har ofte gode priser

Lufthansa via Frankfurt og British Airways via London er blant alternativene. 

Husk visum til India

Norske statsborgere trenger visum for innreise til India. Ta kontakt med den indiske ambassaden i Nils Juels gate 30 i Oslo (tlf. 22 55 22 29) senest en uke før avreise. Prisen for visum til India er ca 500 - 600 kroner for et engangsvisum + to passfoto.

Chatrapati Shivaji

Chatrapati Shivaji er navnet på Mumbais internasjonale flyplass, som ligger 30 km nord for sentrum. Her finner du det aller meste som du forventer på en stor flyplass, som turistinformasjon, bilutleie, minibanker, kafeer og hotellbooking. Taxituren inn til byen koster mellom 50 og 150 kroner, avhengig av hvor i byen du skal, og hva slags bil du foretrekker.

Etter at du har passert tollen, vil du finne flere taxiboder der du forhåndsbetaler, får kvittering og blir vist vei til en ventende bil.Innenriksflyplassen Santa Cruz

Innenriksflyplassen heter Santa Cruz og ligger tre kilometer fra Chatrapati. Denne er atskillig mindre og lettere å finne frem i, men har også færre fasiliteter i form av butikker og spisesteder.

På vei til og fra sentrum av Mumbai og flyplassen er det lurt å beregne god tid. Turen kan ta godt over to timer, spesielt i rushtiden. Ta med nok drikkevann. 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.