Forsidebilde SurfersBeach

Reiseartikler

Hotell i Sevilla

De aller fleste av severdighetene ligger i Sevillas historiske bydeler, og det er her du kommer til å oppholde deg mesteparten av tiden. Da er det selvsagt også like greit å bo her, enten i Santa Cruz, El Arenal eller Centro, og dermed ha alt i gangavstand fra frokostbordet ditt.

Husk at nattelivet i Sevilla er svært aktivt fra midnatt til morgengry, så hvis du ikke har planer om å delta, men heller ta tidlig kveld og sove godt på natten, bør du vurdere noe mindre sentralt. 

Du bør også være oppmerksom på at under de store festivalene er det bortimot umulig å finne et sted å sove i sevilla, uansett prisklasse. Under katolikkenes store høytid påsken, eller Semana Santa, strømmer folk til Sevilla fra hele Andalucia. Det samme gjelder Feria de April, så skal du til Sevilla i denne perioden, bør du bestille lang tid i forveien.

hotel-icon GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!

 

Blant Sevillas mange hoteller finner du disse som gir deg svært god valuta for pengene:

3star Alminar Hotel

Adresse er Alvarez Quintero 52
Alminar er et lite 3-stjerners hotell beliggende i en gammel bygning i Sevillas historiske bydeler, bare 50 meter fra katedralen. Hotellet åpnet i mars 2005 og har bare 12 rom, alle utstyrt med bad, tv, minibar, klimaanlegg og internettilgang. 


2star Alcantara Hotel

Adresse er Ximenez de Enciso 28, Santa Cruz
Enkelt 2-stjerners hotell like ved Murillo-parken, sentralt i det historiske Santa Cruz-området. 21 enkle, men store og rene rom som alle har bad, klimaanlegg og tv.


3star Hotel Amadeus La Musica

Adresse er Calle Farnesio 6, Santa Cruz
Beliggende i et 1700-talls herskapshus i en stille gate i Santa Cruz-området finner du sjarmerende Hotel Amadeus La Musica med sine 3-stjerner. Hotellet har bare 14 rom, alle med klimaanlegg og minibar. Egen restaurant og frokost på en flott takterrasse med utsikt.


3star Apartementos Murillo

Adresse er Calle Reinoso 6
Relativt nyoppusset leilighetshotell midt i Santa Cruz. Perfekt beliggenhet, men en del bråk fra gatene. Fullt utstyrt kjøkkenkrok, klimaanlegg, bad og kjøleskap. Svært vennlig og hjelpsom betjening med topp tilbakemeldinger.


Spesielt hotell i Sevilla

5star Hotel Alfonso XIII

Hvis prisen ikke er viktig, så kan du vurdere Hotel Alfonso XIII, som ligger på Puerta de Jerez, like ved Alcazar og katedralen. Dette er en storslagen, palassaktig bygning som ble innviet av kong Alfonso XIII i 1928, og er et landemerke i byen.

Rommene på dette 5-stjerners hotellet har selvsagt alle fasiliteter, og på hotell Alfonso XIII har du to restauranter, svømmebasseng, bar og gratis parkering. I fellesarealene er det marmorgulv, steinglassvinduer og tunge mauriske lamper som gir deg følelsen av å være i et gammelt historisk spansk palass. Adressen er San Fernando 2 i Santa Cruz.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.