Forsidebilde SurfersBeach

Reiseartikler

Leiebil i Firenze

siena reiseplaneten 2

Leiebil i Firenze gir deg mange muligheter. For det første er det gode veier og bra skilting. I tillegg er det rimelig å leie bil i Italia.

Men det viktigste er at det finnes mange fantastiske steder å besøke. Noen eksempler er Viareggio, San Gimignano, Lucca og Siena. Det finnes en uendelighet av alternativer. Avstandene er korte, og du kan velge mellom hav, fjell eller toskanske landskap.Leiebil AEGJØR ET LEIEBILKUPP NÅ!

Reiseplaneten samarbeider med AutoEurope.  En  av verdens største og ledende aktører på leiebiler.  Dette er stedet du gjør et leiebilkupp!  Ingen avbestillingsgebyr og gratis telefonsupport 24 timer i døgnet!


Siena (ca 74 km)

Siena er en flott by, som ligger drøye syv mil fra Firenze (se bildet først i artikkelen). Siena ligger på en høyde, med enorme Piazza del Campo som det naturlige midtpunktet.

Et besøk vil garantert gi inntrykk. Siena er verdenskjent for sin enorme møteplass, Piazza del Campo. Det er her Palioen foregår, det halsbrekkende hesteløpet, hvor Sienas forskjellige bydeler kjemper mot hverandre.

Lucca (ca 70 km)

lucca garibaldi statue

Lille, sjarmerede Lucca er fødestedet til Puccini og er vel verdt et besøk. Sentrum er så å si bilfritt, og det myldrer av sjarmerende, trange gater som åpner seg i flotte piazzaer. Lucca ligger ca 70 kilometer fra Firenze.Pisa (ca 100 km)

pisa det skjeve tarn 1

Siden Pisa bare ligger ca. 100 kilometer fra Firenze, klarer du fint å få med deg det skjeve tårnet og alt annet Pisa har å tilby av severdigheter på en dagstur dit.

Pisa ligger dessuten ved havet, og byturen kan med hell kombineres med litt bading i Middelhavet.

------> NEXT PAGE

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.