Reiseartikler

Sport i Firenze

firenze stadio comunale

Du har mange muligheter til å holde formen ved like i Firenze, som har mye å by på både når det gjelder svømming (i basseng), vandreturer og tennis. Ønsker du heller å innta rollen som tilskuer, kan du få med deg mange store sportsevenementer.Fotball i Firenze

Fotball er nasjonalsport i Italia, og alle store italienske byer har sine topplag. Slik er det også med Firenze, der Fiorentina er byens stolthet. Italienske lag har alltid vært kjent for sine spesielle drakter, og spillerne i Fiorentina spiller i noen helt vakre og stilige lilla drakter.  Det er ikke uten grunn at laget kalles for Viola!

Klubben Fiorentina er fra 1926 og kan skryte av to seriemesterskap og fem cuptriumfer i Italia. Stadion heter Artemio Franchi Stadion. Den tar offisielt 47 282 tilskuere og ligger et lite stykke utenfor byen. Adressen er Viale Manfredo Fanti 4. Du kan komme dit ved å ta buss 7, 17 eller 20. Du kan eventuelt ta toget til en stasjon som ligger så nær Campo di Marte Station som mulig.

Motorsport i Firenze

I Italia er motorsport stort. Tenk bare på Ferrari og formel 1. I nærheten av Firenze ligger den kjente racerbanen Scarperia. Her er det blant annet VM-runder for motorsykler. Det er alltid stor stemning, ikke minst på grunn av mange dyktige italienske kjørere. Klikk her for kart!

Golf i Firenze

Det finnes flere golfbaner i nærheten av Firenze. I 1990-årene ble det bygd flere moderne golfbaner i regionen, men den dag i dag er dette fortsatt en godt bevart hemmelighet for mange skandinaver. Golfsesongen varer normalt fra februar til november. Klikk her for mer informasjon om de enkelte banene og prisene.


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 


 

------> NEXT PAGE