Dykke med hai i Bangkok

Shark Hai

Thailand har blitt et vanlig reisemål for nordmenn og det er ikke få mennesker som tilbringer en dag eller tre i Bangkok til eller fra en av landets mange flotte badedestinasjoner.

Og synes du shoppingsentrene ikke byr på nok spenning så forslår vi at du besøker Siam Ocean world neste gang! Her kan du nemlig dykke med haier!Dykke med hai

Du kan dykke med hai alle dager i uken, og det er egne sesjoner på morgenen (fra 0930), på ettermiddagen (fra 1430) og om kvelden (fra 1830). Du må møte opp til en runde opplæring før du får dykke. Den gode (eller dårlige?) nyheten er at du ikke trenger å ha dykkererfaring fra før. All opplæring blir gitt på senteret. Naturligvis må du være svømmedyktig, men det holder at du er 12 år eller eldre.

Priser og adresse

Et komplett program for å gjøre deg klar til å møte haiene, dvs. som inkluderer full opplæring for nybegynnere, koster ca 18000 baht. I norske kroner utgjør dette ca 3600 kroner. Er du en erfaren dykker så slipper du opplæringsprogrammet, og kan spare opp til 12000 baht eller ca 2400 kroner. OBS! Valutakursene kan raskt endre kurs. Sjekk hos Reiseplaneten hva valutakursen er nå!

Arrangøren heter Planet Scuba og disse holder til i 666 Sukhumvit Road. Ta for eksempel Bangkoks ypperlige skytrain til stasjonen Phrom Phong. De er en seriøs aktør bare så det er sagt.

Selve Siam Ocean World er lokalisert på Siam Paragon Shopping ved 991 Rama 1 Road.  Kartet under viser hvor i Bangkok du finner Siam Ocean World:

{googleMaps addr="Siam Ocean World, 991 Rama 1 Road, Bangkok, Thailand"
width=100% height=250 zoom=12 addoverview=0}Vil du prøve deg på et dykk, så må du resevere på forhånd, sjekk hjemmesiden til Planet Scuba for mer informasjon. For deg som kun vil se på, så skal du vite at mating av haiene skjer kl 1300 og 1600 hver dag. Og det er altså ikke dykkerne som er maten!

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.