Ritz-Carlton i Hong Kong

 

Verdens høyeste hotell

Ritz-Carlton hotell i Hong Kong


Hong Kong på gateplan er en kakofoni av biler og mennesker. Hvordan er det 484 meter opp i luften?  Betydelig mer stille og en fantastisk utsikt. Legg til service uten sidestykke og en god porsjon luksus, så kan du forestille deg hvordan det blir å bo på nye Ritz-Carlton i Hong Kong!

Skulle vært enda høyere!

HongKong Kowloon RitzCarlton foto: Dear Edward CC-lisensTanken var at International Commerce Centre i Hong Kong skulle vært enda høyere. Nærmere bestemt 102 etasjer fordelt over 574 meter. Men reguleringskontoret godtok ikke at en bygning skulle være på høyde med omkringliggende fjell. Derfor ble det til at skyskraperen som nå blir ferdigstilt har en høyde på 484 meter. Til gjengjeld er etasjene flere, dvs. 118 totalt.  

Ritz-Carlton Hong Kong på toppen

International Commerce Centre er den høyeste bygningen i Hong Kong og befinner seg på over Kowloon-stasjonen og er en del av Union Square-prosjektet i Hong Kong. På toppen av bygningen har 5-stjerners Ritz-Carlton Hong Kong etablert seg. Ikke dårlig å ha en lobby 425 meter over bakken? Totalt disponerer Ritz-Carlton Hong Kong de 15 øverste etasjene og passerer med det hotell Park Hyatt i Shanghai, (Shanghai World Financial Center), som verdens høyeste hotell.  Les mer om Shanghai her!