Boracay - verdens beste ferieøy

boracay white beach

Boracay, Filippinene en for mange ukjent perle av "sydhavsøy"!

La det være sagt med en gang, denne øya har alt. En 4,5 km lang strand med kritthvit sand og krystallklart vann, hvor motorisert ferdsel ikke lenger er tillatt, hverken fra sjø eller land. Et stort  utvalg i resorter, alt fra enkle Nipa hytter til eksklusive femstjernes hoteller. Et rikt utvalg i restauranter med menyer fra lokal cousine til franske, spanske, japanske, greske spesialiteter. Her er alt fra biffer, sjømat i alle varianter til pasta og ris.

Photo: "Boracay perfect day" by Angelo Juan Ramos from Makati City, Philippines - Perfect Day. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons.Øya's helt store attraksjon er selvfølgelig stranda med spektangulære solnedganger. Men, her finnes alt av tilbud, golf, dykking, kiteboarding, snorkling, galleri, kirke, sommerfugl museum, øyhopping til mindre og jomfruelige øyer i nærliggende områder m.m. Her er også et yrende natteliv, hvor en sitter på stranda ved de forskjellige barene og "diskotekene" med sand mellom tærne, sammen med gode venner og nyter kalde drinker, eller danser i sanden mellom eller på bordene og bardiskene.

boracay puka beach

Photo: "Puka Beach Boracay Philippines" by Paolobon140 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

Boracay er Filippienes største turistattraksjon, men fortsatt ganske så ukjent for mange nordmenn og skandinavier. Noen nordmenn har likevel funnet veien hit og vi som bor her fast har laget en hjemmeside, med reisetips, anbefalinger og ikke minst mange bilder. Nettopp fordi vi selv har blitt dypt "forelsket" i denne perlen og vi syntes at langt flere nordmenn fortjener å få del i den opplevelsen det er å besøke denne øya.

Øystein E. Nilsen

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.