Verdens største reisebokhandel

london stanford travel

Visste du at London har...

Verdens største reisebokhandel?


Er du glad i å reise og liker en god guidebok og kanskje noen nyttige kart? Da er Stanford reisebokhandler stedet for deg. Bokhandleren ligger midt i Covent Garden, bare et steinkast fra undergrunnsstasjonen med samme navn. Her finner du alt du kan drømme om innenfor reisebøker, guider, kart, globuser, reiseeffekter og mye annet reiselitteratur du ikke en gang trodde eksisterte.

Hva med for eksempel en liten plastmappe til å ha undergrunnskortet i, hvor selve mappen også fungerer som et undergrunnskart. En kjekk liten og nyttig sak. Avdelingen for London er selvsagt svært omfattende, og vi endte opp med hele 10 bøker. Vi fant til og med en rekke guidbøker og kart fra Norge, alt fra Gol til Jostedalsbreen. Det mangler med andre ord ikke på utvalget på Stanfords.En av bøkene vi kjøpte heter Book Lovers London og er altså en egen bok på nesten 400 sider som kun omhandler de mange bokhandlerne som finnes i London. Her finner du oversikt over både nye og gamle bokhandlere, hvilke som er best på kart, reiselitteratur, krim, skjønnlitteratur, brukthandlere, kokebøker, rabatterte bøker, spesialbøker og mye mer.

 

london stanford travel 2

Boken er rett og slett et fullverdig oppslagsverk for den som er på jakt etter ulike bøker i London. Du kan til og med få oversikt over hvilke bokhandlere som har spisskompetanse på bøker fra islam og andre religioner.

Adressen til Stanford Travel er Long Acre 14 ved Covent Garden.  Husk at du også kan slappe av med en god kopp kaffe i reisebokhandelens egen café som lyder navnet Sacred Cafe.

{googleMaps addr="Stanford Travel, Long Acre 14, London, United Kingdom"
width=100% height=250 zoom=14 addoverview=0}

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.