Store begivenheter i Dublin hver sommer!

Dublin-reiseguidebanner

Irene feirer mer enn St Patrick's festival. Selv om 17. mars er den store festdagen verden over for irer, har Dublin en rekke store arrangementer om sommeren også. Se om du kan få med deg noen av følgende arrangementer i juni i denne herlige byen!

Dublin Writer's Festival

Dublin og Irland er berømt for sine kjente forfattere og poeter. Denne festivalen makrerer nettopp den litterære arven til Dublin og byr på opplesinger og litterære diskusjoner med kjente forfattere fra hele verden.Taste of Dublin

Dette er en gourmetfestival hvor nær sagt hele byen byr frem sine spesialiteter og drikkevarer. Mange berømte kjøkkensjefer kommer for å tilberede sin mat til deg! Vin- og ølsmaking, seminarer og lange kvelder på restauranter venter deg.

Bloomsday Festival

Bloomsday Festival er en ukes feiring for romanen Ulysses av James Joyces. Bloomsday referer til 16. juni, dagen i 1904 hvor handlingen i Ulysses utspilles. Dette er forøvrig siste dag i festivalen. Festivaldeltakerne kler seg i datidens antrekk og utforsker hvert sted som handlingen i boken tar for seg.


Kjempefest i semptember i Dublin

Venter du til høsten med å reise til Dublin må du få med deg Dublin Fringe Festival. Da blir det gateteater, dans og musikk gjennom tre hele uker. Dette er rett og slett Irlands største festival for utøvende kunst.