Helaften i Paris

paris-seinen2

Middag i Eiffeltårnet, båttur på Seinen og show på Moulin Rouge! En aften med ren nytelse i Paris.

Kvelden starter med middag på restauranten 58 Tour Eiffel (tidl. Alltitude 95) i Eiffeltårnet. Restaurantens klassiske lokaler henfører deg tilbake til den industrielle revolusjonen, både gjennom de gamle stålkonstruksjonene og valg av dekorasjoner. Her nytes det franske kjøkken mens dere skuer utover elven. 

Det er også mulig med lunsj på restauranten i Eiffeltårnet, og aftenshow eller cruise senere på kvelden.


BilletterBilletter til Helaften i Paris:
Klikk her for å bestille.


Det er nemlig et av de berømte aftencruisene på Paris' livsåre, Seinen. En times flytende sightseeing i det magiske øyeblikket når 'Lysets by' møter skumringstimen. Komfortabelt plassert bak båtens panoramaglass opplever dere at flomlysene tennes rundt monumenter og historiske bygg.

En helaften i Paris bør også innholde et live show, for dere blir det "Feerie" på legendariske Moulin Rouge. Fulle av inntrykk fra kvelden nipper dere til et glass sprudlende champagne. Det er lett å la tankene gli over til klassiske filmer, bohemer og kunstnerliv når verden fylles av dans og musikk.

Dere møter opp hos vår agent i Paris og derfra blir dere transportert i buss til de forskjellige attraksjonene. Dette er et konsept som har fått en fantastisk mottakelse fra våre kunder, og noe vi anbefaler på det varmeste.

Pris: ca 1300 kroner per person. For detaljert informasjon, klikk lenke under.

Bestill alle typer attraksjoner i Paris via kategorien "Billetter" i reiseguidemenyen for Paris, eller her for å bestille billetter (og få mer informasjon) til en helaften i Paris.Dette sa Turid Hermansen om hennes helaften i Paris:

"Vi har nettopp kommet hjem etter en vellykket tur til Paris.
Vi bestilte også en helaften via dere, som besto av middag i Eiffel-tårnet, båttur på Seinen og show på Moulin Rouge.  Det må bare sies, at dette var topp! Hele kvelden var en stor opptur, Cityrama var proffe, og vi ble tatt veldig godt vare på. Middagen var veldig bra, båtturen var flott med god guiding og nydelige franske toner, og Moulin Rouge svarte til forventningene og mere til! Til slutt ble vi fraktet til døren av Cityramas' buss. Kunne ikke vært bedre, - all honnør til et supert tilbud!"

 


flybilletter reiseplaneten 2

Her er de billigste flybillettene til Paris - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy