Amsterdam

amsterdam kanal2

Amsterdam blir med rette omtalt som en by full av nyanser og kontraster. Her møtes hav og land, og bohemene vandrer side om side med høykonservative besteborgere. Amsterdam har i lange tider vært betraktet som byen med den store toleransen. Som største by i Nederland har Amsterdam alltid tiltrukket seg en stor gruppe mennesker som har verdsatt privatlivets fred og ikke minst retten til å gjøre det de vil.Amsterdam har blitt kalt syndens by på grunn av sitt Red Light District og sine mer enn 700 coffeeshops, der cannabis lovlig kan kjøpes over disk. Men ikke la dette skremme deg. Amsterdam er ingen utrygg storby. Den byr på vakre hus, flotte kanaler som går gjennom bykjernen og et svært livelig og sjarmerende uteliv.


flybilletter reiseplanetenReiseplanetens tips!

Finn billigste flybilletter til Amsterdam med en av markedets største og beste søkmotorer for flybilletter!  Klikk på lenken og du er ditt eget reisebyrå. Enkelt, trygt og billig!


Amsterdam er ikke større enn at du blir godt kjent med den i løpet av en langweekend. Byen er vakker alle fire årstidene, men kanskje spesielt attraktiv i tulipanperioden, det vil si om våren (fra april). Vinteren og høsten kan være sur på grunn av vind og sno fra Nordsjøen.

Det faktum at Amsterdam ligger nær oss i Skandinavia, er bare toppen av en rekke argumenter for at du skal besøke denne 800 år ”unge” byen som i alle år har stått for uavhengighet, demokrati, kunst og reformånd.

 Amsterdam tiltrekker tilreisende av alle typer og i alle aldre. Her kan du komme med barn, oppleve en romantisk weekend, nyte kunst og kultur i verdensklasse eller rett og slett for å ”slå ut håret”.

Vi ønsker deg velkommen til Amsterdam!


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


  

------> Reiseguiden om Amsterdam fortsetter...