Med barn i Antalya

Antalya-reiseguidebanner

Antalya i Tyrkia er et paradis for barn. Ikke bare er klimaet herlig nesten uansett når du reiser hit. Det er spennende for barna å utforske markeder og gamle smug, gjerne med et myldrende gateliv, og fullt av eksotiske lukter og lyder. Og ikke minst er det strender hvor barn og voksne kan kose seg med sol og bad.

På toppen av alt finner du en masse parker hvor fokus er på lek og moro.Dyreparken i Antalya

Antalya har en egen dyrepark som har noe slikt som 800 dyr, hvorav flere er eksotiske arter som alligatorer, pelikaner og zebraer.

Vannparker i Antalya

Det finnes en rekke vannparker i og ved Antalya. En av de mest kjente er Dedeman Aquapark i Dedeman, nærmere bestemt Şirinyalı Mh., Muratpaşa.  Du finner hjemmesiden til Dedeman Aquapark her!

Du har også Aqualand Antalya og WaterPlanet Antalya. Alle vannparkene er enormt store og sistnevnte ( WaterPlanet Antalya) byr for eksempel på 23 vannsklier og en rekke andre halsbrekkende attraksjoner. Vi snakker om 65.000 kvadratmeter moro! Det går busser til parken. Adressen er Okurcalar Mevkii, Alanya.

Dolphinland
Alle barn elsker delfiner. Ja, voksne også. Besøker du "Delfinland" vil du få se veltrente delfiner holde show og lære mer om disse intelligente pattedyrene.

Du finner Dolphinland i Dumlupinar Bulvari, i gaten Konyaalti Korulugu Yani.


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 


 

------> Reiseguiden om Antalya fortsetter...