Hotell i Aten

aten hotel bretagne

Aten har et stort utvalg av hoteller. Det finnes ca 350 hoteller i og rundt Aten, og standarden varierer fra enkle ungdomsherberger til eksklusive 5-stjerners hoteller.

Skal du oppleve Aten og ønsker sightseeing, shopping og restauranter bør du velge å bo sentralt. Det er flere hotellområder i sentrale Aten. I området rundt Syntagmaplassen finner du noen av byens 4- og 5-stjernes hoteller, blant andre Grand Bretagne (se bildet over) og Electra. Dette er byens moderne sentrum, og her ligger parlamentsbygningen som en gang var det kongelige slott.

I Atens gamleby, Plaka, som ligger i fotenden til Akropolis, finner du et godt utvalg av turistklassehoteller. Dette er det mest populære turistområdet i Aten. Plaka er et forholdsvis lite område med mange bilfrie gater, trange smug, butikker, nattklubber og restauranter.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Noen forslag til hoteller i området er 3-stjerners hotellene Acropolis Select og Achilleas Hotel, og 4-stjernershotellene Golden Tulip Electra Palace og Royal Olympic Hotel.

Du finner rimeligere hoteller i gatene rundt Omonia Square. Vær oppmerksom på at dette er et av byens mer støyende og forurensede områder, men det er kort avstand til andre turistområder.

Bydelen Kolonaki har mange av byens fasjonable butikker, trendy restauranter og nattklubber. Ønsker du å bo her kan du finne både rimelige og mer kostbare overnattingsalternativer, blant annet 5-stjerners hotellet St George Lycabettus.

Planlegger du å reise videre til en av de greske øyene vil det være store sjanser for at du skal reise fra havnen i Piraeus. Her finnes ikke all verden av hoteller, men det kan være smart å overnatte her hvis du skal videre med båt tidlig dagen etter.Reiseplanetens tips!

Reiser du til Aten i sommermånedene anbefales det å se etter hotell med air condition, da temperaturen blir veldig høy i byen. I samme periode er det også høysesong (juni – oktober), og du må være ute i god tid for å få gode hoteller og gode priser.