Beijing Fly

Fly til Beijing

Det er de senere år blitt betraktelig enklere og rimeligere å fly til Beijing. Raskest kommer du til Beijing med Finnair (mellomlanding i Helsinki), men også SAS og KLM har rimelige flybilletter. British Airways og Austrian Airways er andre alternativer. En flyreise koster normalt rundt 6000 kroner tur-retur, og vi kan nesten garantere at det er den største enkeltkostnaden du får i ferien, selv om du tilbringer flere netter på luksushotell.

Flyplassen i Beijing heter Beijing International Airport og er enkel å finne frem på. Men det betyr ikke at det er enkelt å sjekke inn eller ut av landet. Det er en rekke skjemaer som skal fylles ut og stemples. Så husk å få alle nødvendige skjemaer på flyet og fyll disse ut før du kommer til skranken på flyplassen. Passnummer og flightnummer er obligatorisk å huske.

Fra flyplassen til Beijing sentrum er det ca. 30 km. Du tar enten buss eller taxi. Det står rekker med taxier utenfor ankomstterminalen, hvor alt er ryddig og organisert. Taxi er meget rimelig i Kina, pass bare på at taksameteret står på, slik at du slipper å diskutere prisen når du kommer frem. Prisen inn til sentrum vil normalt ligge på rundt 70 til 100 yuan, tilsvarende 60 til 85 kroner. Bussen koster bare rundt 15-20 kroner, men vil sikkert ta rundt en times tid inn til sentrum.


KLIKK HER! Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!