Beijing Videofilmer

Beijing / Kina

Vi har samlet noen utvalgte filmer og reisevideoer om Beiing for deg slik at du skal kunne få inspirasjon til å reise, men også til å lage film og ta bilder selv. Beijing er en vakker by med mange historiske severdigheter. I tillegg byr Beijing på mange attraksjoner i løpet av året. Se gjerne vårt fotogalleri om Beijing for mer inspirasjon.

Beijing -  en rundtur!

Video: 6 min. og  13 sek.
film.jpg
Denne filmen tar deg med på en virkelig rundtur i Beijing når det gjelder hverdagsopplevelser. Alle besøkende vil mest sannsynlig spise sin Peking-And, se på Pandaene i dyrehagen, besøke en silkefabrikk, smake den kinesiske teen.  Videofilmen viser deg også Beijing by night gjennom vinduet av en taxi.

Filmen har også et klipp fra Hard Rock Café i Beijing. Ønsker du å lese mer om Hard Rocks filiar rundt omkring i hele verden? Klikk her for mer om Hard Rock Café.

Den kinesiske muren - Beijing

Video: 2 min. og 02 sek.
film.jpg
Den kinesiske muren er på UNESCOS verdensarv-liste og er selvskreven som severdighet når du besøker Beijing. Denne filmen viser muren fra et av flere typiske turiststeder. Videoen viser hvor enorm stor og mektig muren er.

Ifølge Mao Tse Tung var man ikke et helt menneske før man hadde gått på muren. Om det virkelig stemmer vet vi ikke, men en opplevelse, det er det.

Den forbudte by - Beijing

Video/Slide: 4 min. 04 sek.
fotoramme.gif
Denne video/slide-produksjonen viser nok en severdighet i Beijing som er på UNESCOS verdensarvliste. Den forbudte by ligger midt i Beijing og var stengt for vanlige folk i hundrevis av år. Keiserbyen har mer enn 800 bygninger og det er svært fascinerende å se på detaljrikedommen her.

Et godt tips er å komme tidlig. Her blir det mange nysgjerrige turister etter hvert.


Har du tips om filmer vi bør ha med om Beijing? Eller kanskje du har en film eller fotografier du selv har tatt og som vi bør bruke? Send oss ditt bidrag og du kan få flybilletter til utvalgte reisemål i Europa. Send bilde (jpg-format) eller link til videoklipp til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." title="Reisetips til Reiseplaneten">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.