Fly til Bergamo

Bergamo reiseguidebanner

I skrivende stund flyr du raskest til Bergamo med Ryanair fra f.eks. Moss Rygge flyplass eller Torp Sandefjord. Flyturen tar ca 2,5 timer og det er relativt sett enkelt å få tak i flybilletter til under 1000 kroner tur og retur.


air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.


Alternativt kan du fly til Milano med en rekke av de tradisjonelle flyselskapene, herunder SAS. Det går regelmessig buss og tog den 50-kilometer lange strekningen fra Milanos sentralbanestasjon til Bergamo by. Toget koster i overkant av 50 kroner og det går minst ett tog i timen.

Det går dessuten busser mellom Milanos flyplasser og flyplassen Orio al Serio i Bergamo og videre derfra til Bergamo by.  Du kan lese mer om flyplassene i Milano i vår reiseguide om Milano.

Flyturen til Milano med mellomlanding innebærer normalt en reisetid på rundt 5 timer. Dersom du ikke kan reise med Ryanair fra Torp Sandefjord vil det i de aller fleste tilfeller være mer lønnsomt (og raskere) å ta fly til Milano og komme seg derfra til Bergamo, enn å mellomlande i utlandet for så komme seg videre med et fly til Orio al Serio i Bergamo.Orio al Serio i Bergamo

Flyplassen til Bergamo, Orio al Serio er en liten flyplass som kun inneholder det mest nødvendige når det gjelder butikker og turistinformasjon. Du kan selvsagt ta ut penger og ordne med leiebil. Det er svært enkelt å komme til og fra Bergamo-by med buss eller drosje. Siden flyplassen kun ligger drøye 5 kilometer fra sentrum tar turen kort tid og koster lite penger.

Kartet viser plasseringen til flyplassen utenfor Bergamo

{googleMaps addr="Orio al Serio Airport, Bergamo, Italia"
width=100% height=200 zoom=11 addoverview=0}

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.