Berlin

berliner-dom

Berlin er en pulserende, kreativ, bohemaktig by, men også konservativ og politisk korrekt. Denne miksturen av impulser og kulturer skaper en spennende storby som kan gi tilreisende turister varige og positive inntrykk. Berlin er en stor by, både når det gjelder antall innbyggere og i areal, og som hovedstad er det den største byen i Tyskland.

Det er et nettverk av kanaler i Berlin, noe som forskjønner byen og medvirker til at skapende krefter gjennom århundrer har utviklet særegne boområder der mennesker trives.Berlin byr på et stort mangfold, og derfor passer byen for alle typer mennesker. Berlin er et eldorado for kunst-, arkitektur- og musikkinteresserte. Berlin har dessuten en romantisk side og passer godt til mer eller mindre nyforelskede par. For barna har Berlin mange attraksjoner, og det er enkelt å trille vogn i byen hvis barna er små. Når det gjelder været, fremstår Berlin med skandinaviske årstider, men jevnt over er byen litt varmere enn det vi er vant med.

Berlin er en stor og spennende metropol, nær i avstand og lik i kultur. Vår mening er at det skal godt gjøres ikke å trives i Berlin, størst i Tyskland på mange områder!


KLIKK HER!

Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!


 

------> Reiseguiden om Berlin fortsetter...