Videofilmer om Berlin

berlin byliv

Vi har samlet noen utvalgte filmer og reisevideoer om Berlin for deg slik at du skal få inspirasjon til å reise, men også til å lage film og ta bilder selv. Berlin er hovedstaden i Tyskland og har lenge vært kjent for sin kosmopolitiske og frie atmosfære.

Fly over Berlin

Denne dronefilmen viser deg fantastiske Berlin sett fra et fugleperspektiv. Få sett Berlins flotte byggverk fra luften og bli inspirert til en av Europas absolutt flotteste og mest spennende byer.

 

 


flybilletter reiseplaneten 2

Her er de billigste flybillettene til Berlin - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy


 

Den ultimate reiseguide om Berlin

Denne filmen anser vi som den ultimate reiseguide-filmen om Berlin. Her får du sett alle de kjente, og de mindre kjente, men likefullt like fascinerende, severdighetene og attraksjonene.

Reiseguide-filmen om Berlin tar deg med fra flyplassen til Byen og guider deg rundt. Engelsk tale og filmen varer i overkant av 18 minutter.

 

 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

Har du tips om filmer vi bør ha med om Berlin? Eller kanskje du har en film eller fotografier du selv har tatt og som vi bør bruke? Send bilde (jpg-format) eller link til videoklipp til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.