Bordeaux

bordeaux rue sainte catherine

Bordeaux er kanskje mest kjent som verdens vinhovedstad, for i dette området har de beste rødviner blitt produsert siden 700-tallet. Her arrangeres også vinbransjens Vinexpo hvert år.  Som du sikkert forstår er det Bordeauxs vindistrikter som tradisjonelt har vært trekkplasteret for hundretusener av tilreisende.Bordeaux er kanskje ikke den vakreste byen i Frankrike, men gamlebyen Vieux Bordeaux er svært sjarmerende, og er plassert UNESCOS Verdensarvliste. Her finner du noen av de beste eksempler på 1700-tallets arkitektur i Europa. Er du interessert i arkitektur og flotte bygninger er Bordeaux et lite skattkammer.

De fleste attraksjonene ligger i sentrum, som er lite nok til å oppleve til fots. Dette er like greit siden de fleste gatene er gågater uansett. Blir du sliten finnes det tre effektive trikkelinjer. Regionen er ypperlig til utflukter og rundt Bordeaux finner du mer enn 7000 vinslott og større vingårder.

Er du glad i å spise og drikke godt og nyte livet uten å måtte danse på de største og mest trendy nattklubbene eller se de høyeste skyskraperne så er Bordeaux et godt valg.

Og Bordeaux ligger såpass langt sør at du kan forvente bra temperatur store deler av året. 


flybilletter reiseplanetenReiseplanetens tips!

Finn billigste flybilletter til Bordeaux med en av markedets største og beste søkmotorer for flybilletter!  Klikk på lenken og du er ditt eget reisebyrå. Enkelt, trygt og billig!
 

------> NEXT PAGE